Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Produktionsleder

PRO&CO A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
12-01-2021

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Fabriksvej 32
7441 Bording
Kontakt
 
Tlf
96603203
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
09-03-2021
Kviknummer
LJA-81572040
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk

For kunde søges: Produktionsleder Vi søger en motiverende, resultat- og udviklingsorienteret leder, der, med dygtig mandskabshåndtering og ansvarsfølelse overfor opgaverne, kan gennemføre driften og udvikle eget produktionsområde.

Om jobbet
Som produktionsleder er det dit ansvar at sørge for at driften gennemføres effektivt og at sikre fremdrift i udviklingstiltag. Du bliver en af 3 produktionsledere, der, på hver sit produktionsområde, tager ansvar for den samlede produktion. Jobbet kræver stor tilstedeværelse på produktionsgulvet, og du får en stor berøringsflade i organisationen. Du får brug for at lære maskinparken og processerne at kende, så du kan opbygge procedurer og viden, der sikrer stabil og effektiv produktion.

Du får overordnet ansvar for produktionen i dit område og varetager blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

  • Daglig finplanlægning og kapacitetsudnyttelse
  • Løbende opfølgning på produktionsflowet
  • Bemandingsplanlægning og udvikling af kompetencer
  • Udarbejdelse og løbende vedligeholdelse af handleplaner, sikkerhedsinstrukser og arbejdsbeskrivelser
  • Mødeaktivitet herunder driftsopfølgning, sikkerhedsmøder og ledermøder
  • Diverse udviklingsprojekter

Du forventes selvstændigt at finde de afgørende værktøjer, lave den rette prioritering og eksekvere dine planer. Du har stærke kommunikative evner, hvor du formår at formidle en tydelig rød tråd til dit team.

Om dig
Du har formentlig en teoretisk uddannelse på ingeniørniveau suppleret med nogle års produktionsledelseserfaring. Branche er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring med at gå i front i forandringsprojekter med afsæt i Lean eller lignende processer. Du har en solid værktøjskasse til optimering af produktion og en personlighed, der sikrer, at du får dine medarbejdere og andre interessenter med på rejsen.

Du kommunikerer, skaber tillid, træner og udfordrer på processer, disciplin og idegenerering, og med fælles kræfter løfter I fabrikken til et nyt niveau. Du har evnen til at samle folk omkring dig, så der opstår en stærk teamånd og helhedstænkning på tværs af organisationen. Du er inspirerende og flytter grænsen for, hvad der kan lade sig gøre.
Erfaring med finplanlægning er en fordel, og du skal kunne holde overblikket, når det går stærkt, og du på samme tid skal have udnyttet kapaciteten optimalt. Du er en habil bruger af Microsoft Office pakken.

Et spændende job i en dynamisk og uformel virksomhed, hvor du får en central rolle med gode udviklingsmuligheder. Løn og øvrige ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Vores kunde er en ordreproducerende virksomhed, der er placeret i det centrale Midtjylland. Der er ca. 50 ansatte i virksomheden.Virksomhedens identitet vil blive offentliggjort senere i rekrutteringsprocessen. Hvis du ønsker viden om køreafstand fra din bopæl, er du velkommen til at kontakte PRO&CO som varetager rekrutteringen.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Fabriksvej 32
7441 Bording
Kontaktperson
 
Tlf
96603203
Adresse
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
09-03-2021
Kviknummer
LJA-81572040
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk
Beliggenhed