Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor

Anker Høst Registreret Revisionsaktieselskab

Indrykket
22-08-2018

Del dette job

Kontakt
Flemming Mørup
Tlf
97121377
Østergade 12
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-08-2018
Udløber
21-09-2018
Kviknummer
329864479
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Finans og bank
Stillingsbetegnelse
Revisor
Regnskabskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Videregående uddannelse, Økonomi
Sprog
Dansk Læse/ tale

REVISOR

  • skal DU være vores nye medarbejder?

Er du en faglig dygtig revisor med stærke menneskelige egenskaber? Møder du kunderne i øjenhøjde? Og kan du bevare overblikket i pressede situationer med flere bolde i luften?

Hos Anker Høst har vi i over 65 år været revisor for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på rådgivning i øjenhøjde og forståelse for de udfordringer selvstændige erhvervsdrivende har. Vi er 18 medarbejdere med en bred viden, som vi udnytter, når vi yder kunden den bedste service og holder os opdateret om, hvad der sker i vores område og på vores felt.

Da vi har stor kundetilgang, søger vi en revisor med minimum 3-4 års erfaring, og som gerne har HD eller under uddannelse hertil.

Jobbet

Som revisor har du 4 primære ansvarsområder. I løbet af en kortere periode vil du selvstændigt komme til at betjene og være ansvarlig for egne kunder og selskaber, deadlines og udarbejdelse af rapportering, du udfører revision og regnskabsudarbejdelse, du klare budgetterne og løbende rådgivningsopgaver alt sammen i samarbejde med ansvarlig partner.

Du får en stilling i en moderne og vækstende virksomhed. Din dagligdag kommer til at foregå i et hus med en god og uformel tone, hvor vi ikke har langt fra top til bund.

Kompetencer

  • Du er uddannet HD eller under uddannelse hertil. Eller har anden relevant uddannelse.

  • Du er kyndig it-bruger og kender til de gængse systemer inden for branchen.

  • Er ansvarsbevidst samt service- og salgsorienteret.

  • Har gå-på-mod og let til smil.

Som person lægger du vægt på at udvikle egne evner, så du altid er i stand til at løse vores opgaver på den bedst mulige måde. Samtidig navigerer du efter markedet og de krav, både kunder og omverdenen stiller, så du hurtig omstiller dig til de ændringer et skiftende marked indebærer. Dine stærke kommunikationsevner og udadvendte person hjælper dig til at opbygge og vedligeholde stærke relationer til vores mange kunder.

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV til fm@ankerhost.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 eller fm@ankerhost.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Flemming Mørup
Tlf
97121377
Adresse
Østergade 12
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-08-2018
Udløber
21-09-2018
Kviknummer
329864479
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi, Finans og bank
Stillingsbetegnelse
Revisor
Regnskabskonsulent
Kompetencer
Videregående uddannelse, Økonomi
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed