Gem annonce

Revisor - evt. som medejer

VL Revision

Indrykket
09-09-2020

Del dette job

Kontakt
VL Revision
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
Tlf
96801200
Kontakt
Søren Behrmann
Tlf
51209458
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
330353319
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi, Finans og bank
Stillingsbetegnelse
Revisor
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger erfaren

REVISOR - evt. som medejer

Ønsker du...

  • at være en del af et moderne og dynamisk revisionskontor, der går forrest i den digitale udvikling - evt. som medejer?

  • et arbejde, der er kombinerbar med familieliv og fritid?

- Så har du nu mulighed for at fortsætte din karriere hos VL Revision, der er en selvstændig drevet revisionsvirksomhed med vestjysk som medejer. Du får 85 kompetente og engagerede kolleger, og i dagligdagen indgår du i en afdeling med 7 af disse med kontor på Herningvej 5, Ringkøbing. Er du reg. Revisor eller statsaut. revisor, vil du desuden få mulighed for medejerskab.

Jobbet

Som revisor hos VL Revision får du ansvar for egen kundeportefølje med varierende arbejdsopgaver indenfor revision, regnskab og rådgivning.

Kerneopgaverne er:

  • gennemførelse af kundeopgaver, hvilket går fra færdiggørelse af årsrapporter og skatteregnskaber over almindelig rådgivning til deltagelse i afgørende beslutninger hos kunden

  • selskabsdannelse, generationsskifte, strategi og optimering af indtjening

  • kunderådgivning - også på kundens hjemmebane

  • ansvar for kvalitetsstyring og intern kontrol

Du er på hjemmebane i regnskaberne

Du har erfaring som revisor, gerne suppleret med HD-R og/eller cand.merc.aud. Du er helt hjemme i skat, regnskab og revision og har ambitioner om at ville og vide mere.

Det tætte samarbejde med kunderne kræver, at du er vant til kundekontakt, evner at skabe relationer, ligesom du formår at formidle økonomiske budskaber i et letforståeligt sprog. Du har integritet og tør gå forrest og sætte retningen ved løsning af opgaver.

Virksomheden tilbyder

Vi har som mål altid at yde velkvalificeret rådgivning med kunden i centrum. Vi sikrer, at du er fagligt opdateret via relevante kurser og efteruddannelse og giver mulighed for, at du selv kan forme din arbejdsdag. Vi har travlt i foråret og arbejder mindre i efteråret. Vi tilbyder dig ordnede forhold med pensionsordning, sundhedsordning, flekstid, kantineordning, en aktiv personaleforening, mulighed for hjemmeopkobling m.m.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefrådgiver Søren Behrmann på tlf. 51 20 94 58.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send ansøgning og cv, mærket Revisor, VL Revision, allerede i dag til vores HR-afdeling på
hr@vestjysk.dk

Tilflyttere anbefales at kigge på kommunens hjemmeside - www.flytmodvest.dk

VL Revision er et registreret revisionsaktieselskab, der tilbyder rådgivning, revision og udarbejdelse af regnskaber, skatterådgivning, bogføringsassistance mm. for mindre og mellemstore virksomheder. VL Revision er medlem af FSR-Danske Revisorer. Læs mere på www.vestjysk.dk/vl-revision

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

VL Revision
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
VL Revision
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
Tlf
96801200
Kontaktperson
Søren Behrmann
Tlf
51209458
Adresse
Herningvej 5
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-09-2020
Udløber
14-10-2020
Kviknummer
330353319
Jobtype
Fuldtid
Fag
Økonomi, Finans og bank
Stillingsbetegnelse
Revisor
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce