Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Revisor til revision, og sagsbehandling og kontrol af selskaber - Skive

Skatteforvaltningen, Skive

Skive, Vestjylland

Indrykket
04-03-2021

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Skive
Jægervej 2
7800 Skive
Tlf
72371821
Kontakt
 
Tlf
72388959
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81788270
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse

Brænder du for alsidige skatte- og momsopgaver inden for, revision, kontrol, og vejledning samt sagsbehandling vedr. små og mellemstore selskaber? Trænger du til et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og gode udviklingsmuligheder samt bedre life-work balance? Så læs videre.

Vi søger engagerede og professionelle medarbejdere til enheden SMS 10 i Skive. Enheden er organisatorisk placeret i Skattestyrelsen, Selskab, Små og mellemstore selskaber, som har ansvaret for alle Danmarks små og mellemstore selskaber og deres hovedaktionærer samt alle fonde og foreninger og offentlige virksomheder og institutioner.

Alsidige opgaver

Du kommer til at deltage i større eller mindre projekter, som har fokus på skat og moms i afdelingens selskaber og tilknyttede hovedaktionærer. Projekterne er meget alsidige f.eks. revision af koncerner med omsætning over 100 mio. kr., beskatning af fri bil hos hovedaktionær, eller compliance. Der bliver også opgaver vedr. kontrol af underskud til fremførsel. Opgaverne kan i nogen grad tilpasses dine kompetencer og interesser f.eks. hvis du brænder for moms.

Nogle gange er projekterne lange og andre gange korte. Nogle projekter kræver, at man går dybt i detaljer mens andre er mere overordnede.

Din profil

Du har en teoretisk baggrund som cand.merc.aud., HD-Regnskab, cand.merc., skatterevisor eller på andre måder opnået tilsvarende kompetencer. Du har sikkert revisorbaggrund med flere års relevant erhvervserfaring med selskabsskat og moms, samtidig med at du har solide revisions- og regnskabsmæssige kompetencer.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du har sans for kvalitet og detaljer samt en struktureret arbejdsstil. Du er god til at kommunikere og udtrykker dig klart og præcist både skriftligt og mundtligt. Du trives med den udadvendte kontakt med selskaber og den skriftlige kontakt med revisorer og selskaber.

Dine muligheder

Vi tilbyder dig en grundig introduktion, udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du får dygtige og ansvarsbevidste kolleger, at sparre med.

Vi lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone, ligesom vi støtter op og tilbyder løbende kompetenceudvikling. Vi tilbyder 37 timers arbejdsuge. Samtidig tilbyder vi fleksible arbejdstider og gode pensionsforhold.

Du vil få mulighed for at påvirke fremtidens sagsbehandling og processer og bidrage til, at kontrollerne bliver endnu mere effektive, videns baseret og datadrevne.

Vi er med god grund fagligt stolte. Vi løser vores opgaver med høj kvalitet og er dermed en vigtig brik i skatteforvaltningens primære opgaver, som er finansieringen af det danske velfærdssamfund. Vi værdsætter sparring og tæt samarbejde, og vi søger indflydelse på de opgaver, som vi kan tilføre viden og kompetencer.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 17.marts 2021. Spørgsmål besvares gerne af funktionsleder Torben Dam Olesen, på telefon 72 38 89 59.

Vi holder løbende virtuelle samtaler. Der indgår eventuelt en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Tiltrædelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Jægervej 2, 7800 Skive.

Om Skattestyrelsen

’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du opbygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Skive
Jægervej 2
7800 Skive
Tlf
72371821
Kontaktperson
 
Tlf
72388959
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-03-2021
Udløber
17-03-2021
Kviknummer
LJA-81788270
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig, Ledelse
Beliggenhed