Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SÆLGER TIL INTERN SALGSAFDELING

SCANENERGI A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
02-10-2019

Del dette job

Kontakt
SCANENERGI A/S
Finsensvej 3
7430 Ikast
Kontakt
 
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76112569
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing

Står du op om morgenen og tænker: ”I dag bliver en god dag”?

Så er det hos os, du skal træde ind af døren. Vi søger lige nu en resultatorienteret ildsjæl, som brænder for salg og kundeservice og kan få salg og tillid til at hænge sammen.

Jobbet er lige noget for dig, hvis du er nysgerrig, har talegaverne i orden, er god til at lytte og skabe sammenhænge mellem virkelighed og behov. Du afslutter enhver kundedialog med, at kunden får en følelse af god og kompetent rådgivning.

Hvad forventer vi af dig?

Du brænder for formidling og har gerne erfaring med telemarketing, mødebooking eller telesalg. Vigtigst af alt er dog din evne til at formidle et seriøst budskab, samt din lyst og vilje til at ville lykkes hver dag.

Din tilgang til kunder og kollegaer er ydmyghed og hjælpsomhed. Vi vil aldrig indgå ”den sidste aftale” med vores kunder; derfor er rådgivning, vejledning og tæt dialog med kunderne yderst vigtigt for at sikre, at kunderne har den helt rigtige løsning.

Du trives med at arbejde i et højt tempo, uden at det går ud over kvaliteten. Du er positiv, udadvendt og resultatorienteret samtidig med, at du sætter ambitiøse mål, som du når. Telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab, og du har med fordel erfaring i brugen af CRM systemer og kendskab til MS Office.

Dine opgaver

Dine kerneopgaver bliver vedligehold af eksisterende kundeportefølje samt salg til nye kunder.

Alle kunder i din kundeportefølje kontaktes minimum en gang om året. Formålet er at fastholde høj kundetilfredshed samt sikre, at kunden har de korrekte produkter og services fremadrettet.     

Nysalgsmøder på telefon til erhvervskunder for salg af vores produkter. Møderne vil primært blive leveret af vores interne mødebooker, men du skal også selv trives med opsøgende salg, da dette også er en del af jobbet.   

Praktiske oplysninger

Stillingen er på 37 timer i tidsrummet 7.30 til 16.30 på vores kontor i Ikast. Lønnen er fastløn og bonusaftale efter kvalifikationer samt pension.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsleder Simon Drachmann på tlf.: 9992 9043 mellem kl 8.00-16.00. Du kan også læse mere om Scanenergi på www.scanenergi.dk.

Send din ansøgning og CV til ansogning@scanenergi.dk mærket ”Intern Salg”

Vi vurderer kandidater løbende og stopper udvælgelsen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
SCANENERGI A/S
Finsensvej 3
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Adresse
7430 Ikast
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-10-2019
Udløber
20-11-2019
Kviknummer
LJA-76112569
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing
Beliggenhed