Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sales Manager Unisport Indoor, Jylland

Unisport Scandinavia Aps

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
05-01-2022

Del dette job

Kontakt
Unisport Scandinavia Aps
Korshøjvej 2
8600 Silkeborg
Kontakt
 
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2022
Udløber
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83180809
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse

Brænder du for idræt, og trives du med at inspirere og sælge kvalitetsprodukter til indretning af sportshaller og idrætsanlæg? Så er du måske vores nye Sales Manager i Jylland.

STILLINGEN
Du besøger arkitekter samt beslutningstagere i kommuner, sportshalsinspektører, skoleinspektører, mm. Endvidere har du også kontakten hos beslutningstagere ved hovedentreprenøren, når Unisport er underleverandør. Projekterne du arbejder på, er primært idrætshaller og sportsarenaer, hvor vi er totalleverandør af gulve, tribuner, mål, måltavler, bander, omklædning etc. Du har et antal projekter i din pipeline, og du forstår at arbejde systematisk med disse, hvor du sammen med rådgiver og kunde finder den optimale løsning. Du følger op og formår at lukke ordren. Når ordren er i hus, sikrer du, at du videregiver alle relevante oplysninger til vores projektledere.
Salgsområdet er Jylland, og du har tæt kontakt til dine øvrige kollegaer i salgsafdelingen, projektlederne og den øvrige organisation i såvel Danmark som i Sverige og Finland.  

DIN BAGGRUND
Du har erfaring med projektsalg og forstår at håndtere og udbygge en pipeline af større projekter. Du har en værdibaseret tilgang til salg, hvor du lytter, inspirerer, rådgiver og får ordren i hus. Du er en vindertype, som skaber fremgang og vækst, og det foregår altid med moral og ordentlighed i højsædet.
Du er stærk i kommunikationen med andre, og med din seriøse tilgang er du i stand til at styrke relationerne til vores kunder. Vi lægger stor vægt på godt humør og forståelsen for teamsamarbejde, hvor vi støtter og hjælper hinanden. Vi forventer derfor også, at du ca 1 gang om ugen er på kontoret i Silkeborg, hvor du møder dine kollegaer, laver tilbud, sparrer om løsninger etc.
 
Du har en god teknisk forståelse og erfaring med tilbudsgivning, beregning, udbudsformer og licitationer. Du har en stor IT forståelse, og du behersker Excel og har erfaring med CRM systemer. Da vi har en del kontakt med vores kollegaer i de øvrige lande, er det nødvendigt, at du kan kommunikere på engelsk.   

VI TILBYDER
Stor frihed i et aktivt og innovativt miljø. Du arbejder ud fra hjemmekontor og betjener hele Jylland. Du får fast løn, mulighed for bonus, firmabil, fritvalgsordning, pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette person. Al henvendelse vedr. stilingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail. 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Unisport Scandinavia Aps
Korshøjvej 2
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-01-2022
Udløber
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83180809
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing, Ledelse
Beliggenhed