Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsassistent

XL-BYG Brejnholt Bording

Midtjylland

Indrykket
07-10-2020

Del dette job

Kontakt
XL-BYG Brejnholt Bording
Østervang 99
7441 Bording
Tlf
86861344
Kontakt
Lars Lausten
Tlf
22239692
Østervang 99
7441 Bording
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
330381545
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Detail- og engroshandel
Stillingsbetegnelse
Salgsassistent
Sprog
Dansk Læse/ tale


TIL XL-BYG BREJNHOLT BORDING

XL-BYG Brejnholt Bording søger en engageret og erfaren medarbejder, som motiveres af at give vores kunder en god oplevelse indenfor byggemarkedets produktområde maling.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Salg og kundebetjening

  • Ansvar for farve-afdelingen

  • Behandling af ordrer og kundeservice

  • Disponering af sortiment

  • Kampagneklargøring

  • Skabe salgsinspiration

  • Kontakt til leverandører

  • Deltage i faglig efteruddannelse inden for salg og produktgrupper

Om dig:

Du er imødekommende og positiv, trives med at yde personlig betjening og rådgivning til kunderne og har veludviklede samarbejdsevner og en god ordenssans.
Du har erfaring med salg og kundebetjening, gerne fra tidligere jobs indenfor branchen. Har du erfaring med salg og vejledning inden for farver/maling er det en fordel, men ikke et krav. Du kan arbejde med IT på brugerniveau og har måske erfaring i Aspect4.

Vi tilbyder:

En spændende og afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dynamiske og engagerede kolleger, der alle lægger vægt på en høj kvalitet i den service, vi yder vores kunder. Du bliver endvidere en del af en organisation med korte beslutningsveje og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Den daglige omgangstone i virksomheden er fri og uformel, og her er plads til at igangsætte nye aktiviteter og tiltag.

Der er tale om en fuldtidsstilling i en spændende og afvekslende hverdag i vores Byggecenter med attraktive arbejdstider. Derudover tilbyder vi en markedsrigtig løn samt sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Lars Lausten, tlf. nr.: 22 23 96 92 eller på mail: ll@brejnholt.dk

Interesseret? Hvis det lyder som noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Bemærk, vi indkalder løbende til samtaler.

Arbejdsstedet er XL-BYG Brejnholt Bording, Østervang 99, 7441 Bording.

Ønsker du at ansøge stillingen gøres dette udelukkende her:
brejnholt.dk/karriere/ledige-stillinger.

Ansøgningsfrist er den 20. oktober 2020. Der indkaldes løbende til samtale.

 

Brejnholt Bording er en del af Brejnholt-Gruppen. Vi henvender os til både den professionelle håndværker og den private gør-det-selv- kunde. Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med 12 afdelinger i vækstbyer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Vi beskæftiger i dag 300 medarbejdere, og med en årlig omsætning på mere end 1,5 mia. kr. er vi en af Danmarks 500 største virksomheder. Vi er endvidere medlem af den landsdækkende kæde XL-BYG. På trods af virksomhedens størrelse bygger vores forretningsånd på et nærhedsprincip, hvor vi lægger så mange beslutninger som muligt ud til den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på samarbejde og relationer med både kunder og leverandører, så tingene kommer til at ske. Vi bakker op om initiativer, der understøtter bæredygtigt byggeri, og vi sigter også efter, at vores egne byggerier genbruger eksisterende faciliteter i det omfang, det giver mening.

 

Ansøg nu
Lignende job

Tandklinikken Papirfabrikken v/Steen Bach og Vibeke Elkjær

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Del dette job

Virksomhedsinformation
XL-BYG Brejnholt Bording
Østervang 99
7441 Bording
Tlf
86861344
Kontaktperson
Lars Lausten
Tlf
22239692
Adresse
Østervang 99
7441 Bording
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2020
Udløber
20-10-2020
Kviknummer
330381545
Jobtype
Fuldtid
Fag
Detail- og engroshandel
Stillingsbetegnelse
Salgsassistent
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed