Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior Forretningskonsulent

Cornerstones ApS

Herning, Vestjylland

Indrykket
17-01-2021

Del dette job

Kontakt
Cornerstones ApS
Bredgade 2C, 2
7400 Herning
Kontakt
 
Tlf
22381824
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2021
Udløber
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81601960
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation

 

Har du lyst til at arbejde med tværorganisatorisk og teknologisk forretningsudvikling, at opnå en unik indsigt i, hvordan virksomheders forandringsprocesser kan styres og lyst til at tage ansvaret for gennemførsel af projekter, der gør en forskel for virksomheder?

Cornerstones er et konsulenthus med speciale i at udarbejde og eksekvere strategiprocesser. Vi tilbyder ydelser og løsninger, der hjælper vores kunder med udarbejdelse og gennemførsel af programmer, projekter og initiativer med henblik på at opnå proces excellence og gevinstrealisering. Vores leverancer omhandler oftest teknologisk forretningsudvikling, hvor vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med større IT forandringsprojekter, herunder ledelse, deltagelse og rådgivning omkring ERP projekter. Vores tilgang baserer sig på vores kompetencer og metoder, vores værdisæt og vores evne til altid at placere os på kunders side af bordet. Hos os stiller vi krav til os selv, og vi stikker aldrig af fra en forpligtelse vi har påtaget os.

 Stillingens indhold

Du kommer til at arbejde i en udviklende og dynamisk virksomhed, hvor personlig og faglig udvikling er prioriteret højt. Du vil kunne arbejde selvstændigt og fleksibelt, samt vil få mulighed for at gøre en forskel fra din første dag.

Du vil indgå som en senior konsulent, hvor du vil bestride ansvaret for at drive og gennemføre projekter, som vil spænde fra analyse projekter til ledelse af større ERP projekter af flere års varighed. Du vil hermed have hovedansvaret for at analysere virksomheders udfordringer på tværs af deres værdikæde, identificere løsninger og gennemføre projekter i samspil med vores kunder.

Dine ansvarsområder favner forretnings- og IT-rådgivning samt program- og projetktledelse. Der vil også være særlig fokus på løsning af konsulentopgaver for kunder, herunder gennemførsel af strategi-processer og forandringsprojekter.

Arbejdsopgaver:

 • Identifikation af forretningsudfordringer, samt potentielle gevinster
 • Gennemførsel af projekter og implementering af løsninger
 • Udarbejdelse af løsningsforslag og projektplaner
 • Afklaring af kritiske dimensioner i projekter
 • Kommunikation til og involvering af relevante interessenter
 • Dokumentation og præsentation af løsninger og anbefalinger
 • Sikre udarbejdelse af forretningsdokumentation

 

Forventninger og krav

 • Du er først og fremmest interesseret i forretningsudvikling.
 • Du har muligvis afsluttet en længereværende uddannelse indenfor forrettningsudvikling eller forretningsforståelse (Cand.Merc, Business Development Engineer eller lignende). 
 • Du har solid erfaring fra tidligere ERP implementeringer, hvor du aktivt har deltaget. Dette værende enten som forretningsspecialist eller IT-konsulent.
 • Du har erfaring med projektledelse og har demonstreret dine evner til at lede og lykkedes med projekter af relativ høj kompleksitet. 
 • Du har gode it-kundskaber og god forståelse for hvorledes IT- og ERP-systemer fungerer. 
 • Du er en dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt. 
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder struktureret og kan videreformidle løsninger på en forståelig måde.

 

Derudover lægger vi stor vægt på ansvarlighed, præcision og korrekthed i arbejdet der udføres. Der stilles krav til, at du besidder engelsk og dansk (skriftligt og mundligt på højt niveau) og har almindeligt kørekort.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Cornerstones ApS
Bredgade 2C, 2
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf
22381824
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-01-2021
Udløber
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81601960
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation
Beliggenhed