Gem annonce

Senior HR Manager

Nel Hydrogen A/S

Indrykket
02-07-2019

Del dette job

Kontakt
Kristian Reinewald
Tlf
96603200
Industriparken 34B
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
330052543
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Human Resource Manager (HR)
Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale


Senior HR Manager

Nel Hydrogen A/S. Virksomheden har mere end 100 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, kulturen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Nel Hydrogen er frontløber når det kommer til udvikling af brinttankstationer. Markedet for brinttankstationer forventes at vokse markant i takt med, at de store bilproducenter lancerer deres brintbiler i de kommende år, ligesom udviklingen af andre typer brintkøretøjer nu tager fart. Nel Hydrogen har positioneret sig som en global spiller indenfor den hurtigt voksende hydrogen økonomi.
 

Om afdelingen og jobbet

Rejsen fortsætter og transformationen, fra en lokal prototypevirksomhed til en serieproducerende vidensbaseret og international førende virksomhed indenfor sit område, er i fuld gang. Sidste år blev der ansat 30 medarbejdere, og et lignende antal forventes ansat i 2019. Det er en seriøs stor vækst for en virksomhed med lidt mere end 100 ansatte, og det giver nu nogle virkelig spændende muligheder for en ny Senior HR Manager. Du skal gå forrest i opbygningen af en stærk kultur, kompetent ledelse, medarbejderudvikling og solide HR- og forandringsprocesser.

Du bliver ansvarlig for HR afdelingen, som også består af en HR Business Partner og en administrativ/juridisk medarbejder. Din arbejdsplads er i virksomhedens topmoderne bygninger i Lind, Herning. Virksomheden er en del af den norske børsnoterede Nel koncern og har etableret afdelinger i USA og Sydkorea og flere kommer til, så derfor vil jobbet også have en international vinkel.

Opbygningen af organisationen foregår i højt tempo for at følge markedets efterspørgsel, og du skal derfor accelerere indsatsen på HR området. Du skal løfte HR indsatsen og understøtte forretningen med tiltag på blandt andet employer branding, HR politikker og processer, uddannelse og talentudvikling, forandringsledelse og kultur/værdier. Du kommer også til aktivt at bidrage til rekruttering og onboarding af de nye medarbejdere, og du skal i det hele taget forvente, at du kommer til at arbejde både strategisk og hands-on med operationelle opgaver.

Om dig

Du kommer til at arbejde indenfor konteksten kraftig vækst, kontinuerlige forandringer, internationalisering, fleksibilitet, teknologisk høj produktkompleksitet, serieproduktion, Lean og højt kompetenceniveau blandt kollegaer. Jobbet kræver derfor en solid HR profil formentlig med mere end 10 års erfaring med udvikling af HR funktionen og forandringsledelse i en vækstvirksomhed.

Din teoretiske uddannelse er ikke afgørende, men du forstår at konceptualisere og tilpasse HR processerne til virksomhedens udvikling og proaktivt bidrage til den videre vækst. Du kan dokumentere gode resultater, innovative løsninger og effektive HR processer, og så er du en stærk rollemodel for god ledelse.

Du får en udadvendt og kommunikativ rolle såvel internt som eksternt, hvorfor det er vigtigt, du trives hermed. Du skaber entusiasme, motivation og god energi omkring dig og bidrager på den måde til at skabe overskuddet i en travl hverdag. HR-mæssigt mestrer du naturligvis de klassiske HR opgaver og er up to date med den nyeste teknologi og udvikling på området. Du taler og skriver perfekt dansk og engelsk. 

Nel Hydrogen tilbyder

Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver ansvarlig for HR afdelingen, som i dag består af 2 medarbejdere. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og henvendelse

Send din ansøgning samt CV hurtigst muligt til pro&co via dette link, og knappen Søg stillingen. Samtaler afholdes løbende. Forventet ansættelsesstart: hurtigst muligt.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald pro&co på tlf. +45 96 60 32 00
 

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S er en førende producent af H2Station brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Kristian Reinewald
Tlf
96603200
Adresse
Industriparken 34B
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-07-2019
Udløber
06-08-2019
Kviknummer
330052543
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Human Resource Manager (HR)
Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce