Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Senior R&D Ingeniør-- vær med til at udvikle fremtidens spåntagende industri

DAMRC F.M.B.A.

Herning, Vestjylland

Indrykket
07-09-2020

Del dette job

Kontakt
DAMRC F.M.B.A.
Sandagervej 10
7400 Herning
Kontakt
Christian Skov Lillelund
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81039483
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk

Du bliver del af - og en vigtig brik i -  en dynamisk organisation med klare vækstmål og strategier - til support og styrkelse af konkurrenceevnen i danske produktionsvirksomheder.  

 DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center – er førende inden for metalbearbejdning og internationalt anerkendt for banebrydende innovationer. Vores opgave er igennem innovation og brug af den nyeste teknologi, at hjælpe danske virksomheder med at få succes. Vi er i tæt samarbejde med vores medlemmer, der blandt andet tæller flere af de førende virksomheder inden for metalforarbejdning og maskinindustri. Vi er i gang med mange spændende projekter, derfor søger vi en erfaren Senior R&D Engineer til vores Research & Development Engineering team.

Udvikle ny teknologi

Du bliver en af nøglepersonerne i nationale og internationale forsknings-og udviklingsprojekter fra den indledende idefase til det færdige resultat. Samtidig får du mulighed for at dele dine kompetencer og erfaringer med arbejde indenfor spåntagende bearbejdning på et fagligt højt internationalt niveau.

Du skal være med til at udvikle og modne ny teknologi i vores Teknologicenter og gennemføre proces- og produktionsoptimeringer ude i industrien. Det er endvidere vigtigt at du kan fungere som sparringspartner og rollemodel i vores Engineering team.

 Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse,sandsynligvis som maskiningeniør med indgående kendskab til og erfaring med spåntagende bearbejdning, gerne med en erfaring som Industritekniker, maskinoperatør eller værktøjsmager.

Du har det tekniske overblik og vedholdenheden, der skal til for at løse opgaverne. Jobbet indebærer dialog og kommunikation i kombination med din tekniske faglighed. Det er derfor vigtigt, at du kan formulere dig klart i skrift og tale på både dansk og engelsk. 

 Noget for dig?

Hvis det lyder som det rette job for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Samtaler holdes løbende og ansættelse vil ske, når den rigtige person er fundet, så send allerede ansøgningen i dag.

 

Har du spørgsmål så kontakt venligst:

Operations Manager Christian Skov Lillelund på csl@damrc.com eller telefon 2078 9443.

 

Ansøgningen og CV bedes sendt på mail som pdf til Lene Nielsen len@damrc.com mrk. DAMRC Senior R&D Engineer.

Læs mere om DAMRC på WWW.DAMRC.dk

 

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
DAMRC F.M.B.A.
Sandagervej 10
7400 Herning
Kontaktperson
Christian Skov Lillelund
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2020
Udløber
02-11-2020
Kviknummer
LJA-81039483
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Industri & Håndværk
Beliggenhed