Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SEO og digital markedsføringsekspert

Scan-Plast

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
25-06-2019

Del dette job

Kontakt
Scan-Plast
Elkjærvej 100
7500 Holstebro
Kontakt
 
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2019
Udløber
29-07-2019
Kviknummer
LJA-74217237
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Motiveres du af selvstændige opgaver og faglige udfordringer? Trives du i et ambitiøst og tværfagligt miljø? Brænder du for et job med fokus på SEO og online marketing?

Hos Scan-Plast er vi i gang med at udvide vores marketing- og IT-afdeling i takt med virksomhedens vækst, både på nationalt og internationalt plan. I den forbindelse leder vi efter en SEO og digital markedsføringsekspert, som skal sørge for at vores forskellige hjemmesider ranker og bliver ved med det. SEO og digital markedsføringseksperten kommer til at indgå i det nuværende marketing team og skal være med til at videreføre den kreativitet og kvalitet, som kendetegner virksomheden.

Som SEO og digital markedsføringsekspert bliver du ansvarlig for at finde og udarbejde de gode historier og implementere dem med fokus på søgemaskineoptimering, både teknisk og kommercielt med slutbrugeren for øje. Vi forventer at du bidrager med din erhvervsmæssige erfaring, og at du påtager dig ansvar for dit arbejdsområde.

Dine opgaver som SEO og digital markedsføringsekspert bliver bl.a. at:

  • Udarbejde tekster på dansk til nyhedsbreve, produkttekster, pressemeddelelser, hjemmeside (SEO), brochuretekster og præsentationer.
  • Være ansvarlig for koordinering af nyhedsbreve i samarbejde med det resterende marketingteam.
  • Evaluere og følge op på igangsatte aktiviteter, f.eks. i form af Google Analytics.
  • At stå for SEO optimering og SEO-analyser.
  • Arbejde på link-building, linkanalyse og -strategi.
  • Holde øje med Google AdWords.
  • Optimere hjemmesiden.
  • Stå for søgemaskineoptimering ved brug af billedtekst.
  • Analysere konkurrenters SEO indsats.

Vi forestiller os at du er uddannet inden for kommunikation, marketing eller formidling og har flere års erfaring med SEO-området. Det er et must, at du er velformuleret og god til at skrive tekster til hjemmesider og forskellige målgrupper. Det er desuden vigtigt for os, at du er fleksibel, udadvendt og en dygtig holdspiller, som samtidig forstår at arbejde selvstændigt når dette påkræves. Vi er i konstant udvikling, så hvis personlig og faglig udvikling har stor betydning for dig, så vil vi gerne have dig med på vores rejse. Løn efter kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lonni Jensen på mail eller tlf. 60 29 13 30. Send din ansøgning med billede, CV og referencer senest mandag den 29. juli 2019 til job@scan-plast.com og skriv "SEO" i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

 

Din ansøgning bliver behandlet fortroligt i henhold til vores persondatapolitik, som følger forskrifterne i GDPR.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Scan-Plast

Scan-Plast
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Scan-Plast
Elkjærvej 100
7500 Holstebro
Kontaktperson
 
Adresse
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-06-2019
Udløber
29-07-2019
Kviknummer
LJA-74217237
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed