Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SEO-specialist

Advicer A/S

Midtjylland

Indrykket
05-06-2021

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-06-2021
Udløber
17-06-2021
Kviknummer
330684463
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
SEO-specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale


Er du allerede en dreven SEO-specialist med solid ballast i gængse værktøjer og optimeringer, som Google Search Consol, Google Analytics og linkbuilding?


Så er du måske vores nye kollega. Vi leder efter en SEO-specialist, som kan dele ud af sin ekspertise og selv tage initiativ alt sammen for at imødekomme vores kunders stigende behov for synlighed online.

Din profil

Du har en god portion interesse for den digitale tilstedeværelse og the next big thing inden for SEO. Du kommer måske fra en lignende stilling måske endda fra bureau, og selvom du ikke ved alt endnu og stadig har meget at lære, så har du god og relevant erfaring at trække på.

Det er naturligt for dig at arbejde sammen med kunder og kollegaer på tværs af kompetencer og specialer. Du har fremragende kommunikationsevner og kan præsentere og forklare komplekse løsninger på en letforståelig måde både overfor kunder og kollegaer.

Vi forventer, at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du kan anskue en hjemmeside med robotternes algoritmebaserede øjne og kan samtidig perspektivere løsningen til de besøgendes behov

  • Du er datadrevet i din optimering og har et talent for ikke at efterlade løse ender på trods af løsningernes omfang og kompleksitet

  • Du har forståelse for både teknisk on-page og off-page SEO, såsom linkbuilding eller søgeordsanalyse

  • Du har erfaring med SEO-værktøjer, som Ahrefs, Accuranker, Screaming Frog eller lignende

  • Du er analytisk stærk, selvkørende og initiativrig

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og marketing automation. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende.

Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg og gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.

Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Head of Production Louise S. Pallesen på telefon 26 83 36 78 louise@advicer.dk eller adm. direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61 kim@advicer.dk.

Ansøgning

I din ansøgning hører vi gerne om, hvilke succesfulde SEO-kampagner du har været en del af. CV og ansøgning sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.

Ansøgningsfrist

Torsdag 17. juni 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: 1. august 2021.

 

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk.

 

Ansøg nu
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Kulmosegård

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-06-2021
Udløber
17-06-2021
Kviknummer
330684463
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
SEO-specialist
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed