Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker - fjernvarmeteknisk rådgivning

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
31-01-2023

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
HI-Park 415
7400 Herning
Tlf
96603206
Kontakt
 
Tlf
96603203
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-01-2023
Udløber
28-03-2023
Kviknummer
LJA-84476815
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Tele

Har du flair for teknik og praktisk erfaring med fjernvarmeanlæg? Brænder du for at bruge din viden til at rådgive andre fremfor selv at være den udførende? Så har du her muligheden for et job, hvor du bliver specialisten, der servicerer VVS-montører og VVS-installatører ift.Termix produkter.

Teknisk rådgivning og support
Som servicetekniker hos Gemina Termix bliver du en del af serviceteamet, hvis vigtigste opgave er at rådgive og servicere kunderne. Du kan se frem til et samarbejde med erfarne kollegaer, der brænder for arbejdet, og som sætter kunden i centrum.

Du skal besvare kundehenvendelser på telefon eller via e-mail på kontoret i Sunds, og dine opgaver bliver blandt andet følgende:

  • Rådgive og guide kunder i forhold til eventuel fejlfinding
  • Håndtere reklamationer og finde løsninger
  • Sørge for at nye komponenter fremsendes

Baggrund og kompetencer
Du har en god teknisk forståelse fra VVS-branchen eller lignende relevant uddannelse og erfaring med fjernvarmeanlæg. Gemina Termix sørger for den rette produkttræning, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Du skal have teknisk flair, så du kan spænde over mange forskellige tekniske områder. Det er en fordel, hvis du er nysgerrig og har interesse i at lære nyt, så du hver dag udvider din faglighed og bliver en endnu dygtigere rådgiver.

Dine tekniske kompetencer går hånd i hånd med en kundeserviceorienteret personlighed. Du forstår at sætte dig i kundens sted og formidler din tekniske viden til kunden på en positiv og løsningsorienteret måde. Kommunikation og videndeling er ting, der motiverer dig. Der er travlt i teamet, og du skal derfor kunne håndtere flere opgaver på samme tid uden at miste overblikket. Du har en positiv indstilling og er god til at arbejde sammen med andre. Høj ansvarsfølelse og en professionel indstilling er et krav.

Du kommer til at arbejde med Microsoft Dynamics 365 (NAV) og Microsoft Office, hvorfor du skal have flair for IT.

Gemina Termix tilbyder
Du tilbydes et spændende job i en innovativ, international, Lean-orienteret og højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter. Organisationen er flad, omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 150 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har de sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Gemina Termix, på tlf. 96 60 32 00.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via dette knappen ”Søg stillingen” herunder.

Ansøgningerne behandles løbende.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
HI-Park 415
7400 Herning
Tlf
96603206
Kontaktperson
 
Tlf
96603203
Adresse
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-01-2023
Udløber
28-03-2023
Kviknummer
LJA-84476815
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Tele
Beliggenhed