Gem annonce

Servicetekniker til ventilation, Viborg

Intego

Viborg, Midtjylland

Indrykket
30-06-2020

Del dette job

Kontakt
Intego
Lundagervej 23
8722 Hedensted
Kontakt
 
Tlf
41737387
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
25-08-2020
Kviknummer
LJA-80562797
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor flere dygtige elektrikere til at servicere vores faste kunder, men også til projektrelaterede opgaver.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder og vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du er uddannet elektriker
  • Du er erfaren med ventilations-service hos industri- og erhvervskunder
  • Du trives med selvstændigt at løse serviceopgaver i samarbejde med kunden
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold

Hvad er arbejdsopgaverne? Opgaverne er en variation af serviceopgaver hos vores faste erhvervskunder, med blandet ventilations- og elservice opgaver samt projektrelaterede opgaver af varierende størrelser.

Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Lars Kristian Andersen for yderligere information (41737387) eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Intego
Lundagervej 23
8722 Hedensted
Kontaktperson
 
Tlf
41737387
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-06-2020
Udløber
25-08-2020
Kviknummer
LJA-80562797
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Beliggenhed
Gem annonce