Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Site manager

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Indrykket
09-11-2020

Del dette job

Kontakt
Sune Jakobsen
Tlf
31142622
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2020
Udløber
04-12-2020
Kviknummer
330414111
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Marketing, Media
Stillingsbetegnelse
Site Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSET HERNING FOLKEBLAD SØGER:

Site manager med interesse for sport og udeliv

Til at stå i spidsen for en kommende lancering af to lokale digitale sites om udeliv og sport Som site manager bliver du ansvarlig for dit eget online niche site, der snarest skal lanceres som en del af Mediehusene Midtjyllands digitale satsning, der udover dedikerede nichesites også rummer en række andre digitale fokusområder.

Ansættelsen som sitemanager er i første omgang en tidsbegrænset stilling der strækker sig over 1 år.

OM JOBBET:

  • Du får din daglige gang på redaktionen i Herning med reference til koncernens digitale marketing direktør. Du får det daglige ansvar for den drift og de marketing aktiviteter, der skal sikre, at vores niche sites bliver et attraktivt produkt.

  • Du bliver kravstiller i forhold til niche sitets specifikationer og skal i samarbejde med vores udviklingsafdeling prioritere hvilke funktioner, der skal udvikles for at sikre den bedst mulige oplevelse for brugerne.

  • Du bliver brobygger mellem foreninger, erhvervsliv, annoncører og ikke mindst brugerne af vores sites. Målet er at skabe et attraktivt univers for en målgruppe interesseret i henholdsvis lokal forankret sport og udeliv.

  • Du bliver med udgangspunkt i indhold fra redaktionen, Ritzau og indhold du selv eller dine samarbejdspartnere producerer, ansvarlig for at sætte den bedst tænkelige publiceringsplan sammen for indholdet på dine sites. Desuden skal du producere attraktive nyhedsbreve, der bliver en vigtig del af markedsføringen og informationen til din målgruppe.

OM DIG:

Du kan fx være journalist med en stærk digital forståelse og lyst til at øge dine digitale kompetencer endnu mere i de kommende år. Du kan også have en digital baggrund som webmaster for et større site. Eller måske som digital projektansvarlig i en større virksomhed. Vigtigst er dog, at du brænder for det gode indhold, den inspirerende historie og alle de øvrige elementer, der skal i spil for at opbygge et digitalt univers omkring dine nicher sport og udeliv i Herning og Silkeborg.

Som site manager ved, hvilke digitale virkemidler der skal til for underbygge den gode historie og engagere brugerne. Begreber som churn og bounce er ikke fjerne for dig i relation til rekruttering af din målgruppe.

Du er et udadvendt menneske, der ikke er bange for at banke på hos foreninger, organisationer, beslutningstagere, kommunalpolitikere eller erhvervslivet. Alt sammen for at skabe det bedst tænkelige samlingssted for lige netop din målgruppe.

DESUDEN FORVENTER VI:

  • Du kan skrive og mestrer de journalistiske grundprincipper

  • Du forstår dig på, hvad en god digital brugeroplevelse er

  • Du har en naturlig interesse for dine fagområder og formår at omsætte det til gode brugeroplevelser

  • Du er en holdspiller, der formår at bygge bro mellem de traditionelle journalistiske dyder og den digitale transformation i branchen.

  • Du er udadvendt, opsøgende, nysgerrig og ikke mindst har et højt drive og store ambitioner for de sites, du skal stå i spidsen for.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Digital Marketing Direktør Sune Jakobsen på telefon 3114 2622.

ANSØGNING:

Fremsend din ansøgning vedlagt bilag, CV og evt. relevante referencer hurtigst muligt og senest fredag den 4. december 2020 pr. e-mail til direktionssekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk
Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk

Ansøg nu
Job i virksomheden

Mediehuset Herning Folkeblad A/S
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Del dette job

Kontaktperson
Sune Jakobsen
Tlf
31142622
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-11-2020
Udløber
04-12-2020
Kviknummer
330414111
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Fuldtid
Fag
IT, Marketing, Media
Stillingsbetegnelse
Site Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed