Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skoleleder på Rosenvængets Skole

Børn & Unge

Viborg, Midtjylland

Indrykket
07-09-2020

Del dette job

Kontakt
Børn & Unge
Rørsangervej 3A
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81039478
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse

Har du en særlig passion for specialområdet - og har du helt særlige ledertalenter? Så har vi en helt særlig skole, hvor du kan arbejde med din passion og udfolde dine talenter i et helt særligt job.

Det helt særlige ved dig, som skal være vores nye skoleleder er, at du har skoletasken fyldt med erfaringer fra specialområdet og stærke kompetencer indenfor forandringsledelse og kulturskabelse.

Det særlige ved jobbet
Din primære opgave er at varetage den overordnede ledelse af Rosenvængets Skole. Det betyder bl.a., at du skal lede et team, som - ud over dig - består af en administrativ leder og en pædagogisk souschef. Derudover skal du tegne skolens pædagogiske profil og arbejde tæt sammen med en engageret forældrebestyrelse.

I august 2020 er vi fra to adresser flyttet ind i en fælles, nybygget skole. Derfor bliver en af dine store opgaver at udvikle én fælles skolekultur med fælles pædagogisk tilgang og læringsaktiviteter.

Samtidig er det din opgave at sikre, at de enkelte medarbejdernes specialviden og faglighed bringes i spil til gavn for hele skolen. 

Det særlige ved dig
Du er kendt for dine gode samarbejdsevner og din vilje til et bredt samarbejde. Medarbejdere og samarbejdspartnere kender dine mål og værdier. Du er nemlig en synlig leder – i konkrete ord og handlinger.

Som ny skoleleder på Rosenvængets Skole ved du selvfølgelig, hvordan en specialskole adskiller sig fra en almen folkeskole, og du har

  • erfaring, viden om og indsigt i skoleområdet - specifikt specialområdet
  • en uddannelse som lærer, pædagog eller noget helt tredje, der er relevant for jobbet
  • solid og relevant ledelseserfaring

Et positivt livssyn er din tro følgesvend, og du har altid blik for storheden i de små fremskridt.

Det særlige ved os
Rosenvængets Skole er et helhedstilbud med skole, SFO og klubtilbud til børn med indlæringsvanskeligheder og multiple funktionsnedsættelser. Vores fag og aktiviteter spænder bredt fra dansk og matematik over motorik og sangleg til undervisning i ADL (Almindelig Daglig Livsførelse) og ASK (Alternativ og Supplerende Kommunikation).

Vores mantra er: Barnet før diagnosen
Derfor tager vi altid afsæt i det enkelte barn og udvikler individuelle lærings- og udviklingsplaner. 

Vi har i skoleåret 2020/21 i alt 68 elever i alderen 5-17 år. På medarbejderfronten finder du 60 specialiserede og engagerede medarbejdere med humor og fleksibilitet som fælles kendetegn.

Vores arbejde og hverdag er karakteriseret ved høj grad af tværfaglighed og samarbejde om det enkelte barn.

Det særlige ved ledelse hos Viborg Kommune
Du refererer sammen med kommunens 26 øvrige skoleledere til skolechefen. Alle skoleledelser er organiseret i netværk, så der er rig mulighed for videndeling og sparring. Samtidig bliver du også en del af et netværk med ledere fra specialafdelinger på folkeskolerne med sparring og videndeling om ledelse og udvikling af specialområdet.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.
 
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk; http://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Ledige-jobs-hos-Viborg-Kommune/At-vaere-ansat-ved-VK. I Børn og Unge udmøntes sammenhængsmodellen under overskriften Forskellige i fællesskab med visionen om, at ”Børn og unge skal have lys i øjnene og mestre eget liv”.

Løn og ansættelse
Lønnen tilpasses den overenskomst, der ansættes efter.
Vores nye skoleleder starter 1. december 2020.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 5. oktober og anden samtalerunde den 22. oktober 2020.

Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 19.-21. oktober efter nærmere aftale.

Få mere at vide 
Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilen; http://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=3ebd614b-ea0b-4fec-9c1a-c3d9f7c40931 og om Rosenvængets Skole på skolens hjemmeside; https://rosenskole.aula.dk/.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Skolechef Hasse Valdemar Mortensen, tlf. 87 87 10 50.

For yderligere information om stillingen og rundvisning på skolen, er du velkommen til at kontakte:
Pædagogisk souschef Niels Lund, tlf. 87 87 28 02.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Børn & Unge
Rørsangervej 3A
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-09-2020
Udløber
27-09-2020
Kviknummer
LJA-81039478
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Ledelse
Beliggenhed