Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social Media Specialist

Advicer A/S

Midtjylland

Indrykket
30-03-2021

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
29-05-2021
Kviknummer
330583055
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Digital Marketing Manager
Digital Marketingkonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale


Brænder du for marketing, sociale platforme og nye løsninger?
Vi leder efter en erfaren social media specialist til vores team. Du vil blive ansvarlig for at udvikle og implementere social media strategier for vores kunder på tværs af hele koncernen. Vi arbejder primært på Facebook, Instagram og LinkedIn. Har du lyst til at arbejde med kunderådgivning, social media strategi og eksekvering? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.


Din profil

Du skal have erfaring fra lignede stilling, og du er hjemmevant i at bruge sociale medier til brand awareness. Med begge ben på jorden er du en dygtig kommunikator, som kan rådgive og vejlede kunderne med forståelse og udgangspunkt i kundens forretning.


Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter

  • Du har relevant erfaring som social media specialist.

  • Du kan selvstændigt udvikle, implementere og optimere på social media kampagner og har dermed god forståelse for social media KPIer.

  • Du kan definere best practise for de forskellige medier, og du holder dig orienteret om de nyeste trends og algoritmer.

  • Du trives godt i rollen som personen, der får tingene til at ske. Du er god til at kommunikere med såvel kunden, de interne specialister, som med eventuelle eksterne parter og du påtager dig gerne ansvaret for at drive strategierne for de sociale medier frem.

  • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet og har 100 procent styr på budgetter, deadlines og evaluering på kampagne-performance.

  • Du kan konstruere værdiskabende kampagner i samarbejde med vores content creator.

  • Du er en positiv og engageret person, der nyder samarbejdet med dine kollegaer.

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og marketing automation. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende.

Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg og gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.


Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Paid Trine Lund på telefon 96 26 37 52 eller Kommerciel direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61.


Ansøgning

I din ansøgning hører vi gerne om, hvilke succesfulde SoMe kampagner du har været en del af. CV og ansøgningen sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.


Ansøgningsfrist

Søndag 18. april 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.


Tiltrædelse
: Hurtigst muligt.

 

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.
Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk.

 

Advicer A/S . Østergade 21 . 7400 Herning . Tlf. 96 26 25 80 . advicer.dk

Ansøg nu
Lignende job

SØBY MASKINAKTIESELSKAB. HØJSLEV

Knudhule Badehotel ApS

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
29-05-2021
Kviknummer
330583055
Jobtype
Fuldtid
Fag
Media, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Digital Marketing Manager
Digital Marketingkonsulent
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed