Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sommerferieafløsere på Agerbo

Døgn & Familiestøtte, afdeling Agerbo

Herning, Vestjylland

Indrykket
19-04-2024

Del dette job

Kontakt
Døgn & Familiestøtte, afdeling Agerbo
Haugevej 25
7400 Herning
Tlf
21 26 77 46
Kontakt
Shanna Schou
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-04-2024
Udløber
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85442561
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Sommerferiejob – SE HER

Kunne du tænke dig at blive en del af noget større, få unik erfaring, og mulighed for at give skønne børn og unge fantastiske oplevelser sammen med dygtige kolleger?

Sommerferieafløsere
Agerbo er en del af Døgn og Familiestøtte Herning (DFH) og er et pædagogisk døgn- og aflastningstilbud til børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for pædagogisk støtte og guidning i alle dagligdagens gøremål. Agerbo er beliggende Haugevej 25, lidt udenfor Herning i skønne omgivelser med masse af mulighed for udfoldelse. Vi vægter at kunne levere et højt fagligt tilbud til børn og unge, som bor eller er i aflastning hos os. Du kommer til at gennemgå en grundig introduktion til arbejdet med følgevagter og introkurser.

Som sommerferieafløser bliver du ansat på et fast timetal op til 37 timer fra 1. maj, eller hurtigst muligt derefter, i 2-4 måneder hen over sommeren, med mulighed for forlængelse og evt. fast arbejde efterfølgende eller med mulighed for at blive tilkaldevikar.

Hvad laver vi?
I weekend og ferier lægger vi vægt på at børnene får gode oplevelser. Vi tager på ture ud af huset i vores egne busser og laver sommerferie aktiviteter på Agerbo. Vi kan lege med vand, lave bål, køre på mooncarbanen og meget andet.

Vores vigtigste opgave er at give børnene og de unge det bedst mulige liv med trivsel og udvikling som nøgleord. Vi arbejder med individuel struktur og kommunikationssystemer, for at give børn og unge forudsigelighed og tryghed i deres hverdag.

Vi spiser sammen i små teams og nyder lækkert mad fra vores køkken. Vi hjælper og støtter børn og unge med alt, hvad de har behov for i løbet af et døgn. Alle børn er mobile, men flere har brug for hjælp til af -og påklædning, bad, toilet besøg, hygiejne m.m.

Vi søger
Sommerferieansatte både til dag, aften, weekend og nat. Alle ansættelser er med weekendarbejde.

Er du i gang med en pædagogisk eller anden relevant uddannelse har du en fordel, MEN har du erfaring, interesse og lyst til at lære, hører vi også gerne fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Funktionsleder - Shanna Schou l mail: shanna.schou@herning.dk l mobil: 21 26 77 46

Vi har løbende ansættelsessamtaler.

Løn- og ansættelsesforhold
Aftale om løn- og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

Du skal have kørekort og være villig til at brug det for at blive ansat. Der bliver indhentet børne og straffeattest før ansættelse.

I Herning Kommune med 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Døgn & Familiestøtte, afdeling Agerbo
Haugevej 25
7400 Herning
Tlf
21 26 77 46
Kontaktperson
Shanna Schou
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-04-2024
Udløber
18-06-2024
Kviknummer
LJA-85442561
Jobtype
Fuldtid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed