Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende, selvstændigt og afvekslende job som assistent i Ringkøbing Svømmehal

JKS a/s, Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
07-10-2021

Del dette job

Kontakt
JKS a/s, Ringkøbing
Rødkløvervej 2
6900 Skjern
Tlf
30851299
Kontakt
 
Tlf
97322455
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2021
Udløber
20-11-2021
Kviknummer
LJA-82769755
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kunst, kultur og sport

Anlægget i Ringkøbing Svømmehal består af et 25 meter handicapvenligt svømmebassin med mulighed for forhindringsbane, udspringsbassin med klatrevæg, varmtvandsbassin med grotte og massagedyser, saunaer med udsigt og festlokale til udlejning.

Svømmehallen er gennemgribende renoveret i 2012. Bygningerne huser desuden selvstændig kiosk/sandwichbod samt fitnesscenter.

Stillingen
Ringkøbing Svømmehal har en ambition om løbende at udvikle og udvide tilbuddene for aktiviteter i bassinerne. For at understøtte dette, har vi brug for en medarbejder Kvinde/Mand i svømmehallen. Du bliver en del af teamet omkring den daglige drift af svømmehallen, herunder en række serviceopgaver. Din baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er, at du er:

  • Fleksibel, udadvendt, initiativrig og kvalitetsbevidst
  • Omhyggelig, ansvarsbevidst og engageret
  • I besiddelse af gode kommunikationsevner, højt humør og et positivt livssyn
  • Serviceminded og kan samarbejde med en bred vifte af brugere, kunder, foreninger, skoler og medarbejdere.
  • Fortrolig med vand og kan svømme og dykke
  • I besiddelse af et grundlæggende kendskab til førstehjælp
Stillingen kræver ikke en teknisk baggrund, men du vil skulle oplæres i at betjene diverse tekniske anlæg.

Du vil få en stor rolle i at udvikle og afholde aktiviteter i Svømmehallen. Vi forestiller os, at du er åben overfor motions- og holdaktiviteter, og hvis ikke fra dag ét så på sigt selvstændigt vil kunne afvikle holdtræning i vandet.

For at arbejde i en svømmehal, er det desuden et krav, at du kan bestå Erhvervslivredderprøven i forbindelse med ansættelsen - Svømmehallen står for oplæring og træning til dette. Desuden vil du hurtigst muligt skulle oplæres i regler for svømmebadsrengøring og svømmebadsteknik mv.

Vi tilbyder
Du får indflydelse og udfordringer i et alsidigt og spændende job, som du i høj grad selv har mulighed for at påvirke. Der er gode muligheder for personlig udvikling. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Der må påregnes arbejdstider om aftenen og i weekends i forbindelse med aktiviteter, arrangementer, drift af anlæg mv

Ansøgning vedlagt cv fremsendes snarest muligt til centerleder Per Lange Andersen, som ved eventuelle spørgsmål kan kontaktes på tlf. 30 56 06 30 eller pa@rofi.dk.

Ansøgninger behandles løbende og vil blive besat så snart den rette kandidat er fundet. JKS bistår Ringkøbing Svømmehal i forbindelse med rekrutteringsprocessen.Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
JKS a/s, Ringkøbing
Rødkløvervej 2
6900 Skjern
Tlf
30851299
Kontaktperson
 
Tlf
97322455
Adresse
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-10-2021
Udløber
20-11-2021
Kviknummer
LJA-82769755
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kunst, kultur og sport
Beliggenhed