Gem annonce

Stemmepædagog til MidtVest Pigekorene på Den Jyske Sangskole

Den Jyske Sangskole

Herning, Vestjylland

Indrykket
30-04-2021

Del dette job

Kontakt
Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D
7400 Herning
Kontakt
Dorte Bille
Tlf
51142860
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-04-2021
Udløber
19-05-2021
Kviknummer
LJA-82035064
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Kunst, kultur og sport

Vores gode kollega, som i mange år har været tilknyttet MidtVest Pigekorene som stemmepædagog er gået i gang med en ny uddannelse. Vi søger derfor en dygtig stemmepædagog til vores team til opvarmning og stemmedannelse hos MidtVest Pigekorene på Den Jyske Sangskole.

Om Den Jyske Sangskole

Den Jyske Sangskole er en selvejende kulturinstitution, som blev etableret i 1999. På Sangskolen arbejder vi ud fra overbevisningen om, at talent findes overalt, og vi tror på, at miljø betyder mere end arv, når det handler om, hvor langt man kan nå med sit talent. Alle har et sangligt potentiale, som kan udfoldes – uanset alder og niveau. Vi huser til dagligt et helt særligt talentmiljø med 200 sangere fordelt på fire forskellige kor, heraf to elitekor. Dette gør Den Jyske Sangskole til en stabil leverandør af sangere til konservatorier, Operaakademiet, Musicalakademiet og universiteternes musikinstitutter. Sideløbende skaber vi en lang række udviklingsprojekter og events på tværs af fagligheder, kommunegrænser og sektorer, som alle har til formål at styrke sangens rolle i samfundet.

Om talentarbejdet på Den Jyske Sangskole

Vi varetager bl.a. den sanglige og musikalske uddannelse af godt 200 børn og unge i alderen 9 – 22 år. Alle sangerne synger i enten i MidtVest Pigekorene eller i Herning Kirkes Drengekor. Ud over de ugentlige korprøver, får eleverne også undervisning i hørelære, solosang og klaver.

Du vil blive en del af et inspirerende fagligt dynamisk miljø, hvor vi i det daglige både arbejder fokuseret og har det sjovt.

Om stillingen

For at sikre bedst mulig musikalsk kontinuitet og videndeling mellem medlemmerne af teamet omkring MidtVest Pigekorene er det vigtigt, at der er så få personer som muligt, der har opgaven. Ideelt set to sangpædagoger, som dækker skemaet med hensyn til opvarmning og vokal støtte både mandage og onsdage.

Opvarmning og vokal støtte ifm. korprøverne ligger mandage og onsdage:

 • MidtVest Børnekor kl. 16.00 – 16.30
 • MidtVest Pigekor kl. 17.00 – 17.30 og
 • MidtVest Juniorkor kl. 17.15 – 17.45

 

Dertil kommer 2 holds stemmeværksted for sangere i MidtVest Juniorkor hhv. 30 minutter om mandagen og 30 minutter om onsdagen og almindelig soloundervisning i sang som ligger før og efter korprøverne. 

 

Der vil der være afsat tid til videndeling, sparring omkring korarbejdet med fokus på koret, den enkelte sanger og det vokale udtryk i teamet omkring korene.

Om dig:

 • Du har lyst til at arbejde med og styrke talentudvikling af unge mennesker
 • Du har indsigt i og gerne erfaring med arbejdet med børnestemmer, unge stemmer i overgangsfasen og unge kvindestemmer.
 • Du har lyst til og evner aktivt at være dirigenternes vokale vejvisere og sparringspartnere.
 • Du har en uddannelse som klassisk sanger eller sangpædagog
 • Du arbejder struktureret i en kompleks, omskiftelig og travl hverdag
 • Du har forståelse for korarbejde og et højt produktionsniveau
 • Du er fleksibel ift. arbejdstid og kan varetage en del eftermiddags, aften –og weekendarbejde

Ansvar og opgaver:

 • Opvarmning, stemmedannelse og sangundervisning af sangere i MidtVest Børnekor, - Juniorkor og -Pigekor
 • Opvarmning af kor hhv. mandag og onsdag
 • Planlægning af fagligt indhold for egen undervisning
 • Forberedelse og tilrettelæggelse af egen undervisning – herunder justering af skemalægning
 • Kommunikation med sangerne om skemaændringer og afbud
 • Gennemførelse af undervisning
 • Afvikle årsprøver i sang
 • Løbende dialog og sparring med dirigenten omkring elevens udvikling musikalsk, læringsmæssigt og socialt
 • Deltagelse i erfaringsudveksling af faget
 • Koordinere og afvikle værkstedskoncerter, interne koncerter og øvrige relevante aktiviteter
 • Forberede og understøtte elever der ønsker at gå til optagelse i enten De Musiske Talentklasser eller MGK i Klassisk Sang
 • deltagelse i rekruttering af sangere i maj-juni 2022

 

Vi tilbyder:

 • et åbent læringsmiljø med klare mål, og med dygtige og engagerede kolleger, der har fokus på teamsamarbejde, videndeling og udvikling
 • Et spændende job med mange muligheder for at arbejde i et af de mest aktive miljøer for udvikling og musikalsk talentpleje i Danmark
 • en arbejdsplads, der fører et stort netværk med sig

Du vil blive en del af teamet omkring korene og støttefagene, og vil blive sat ind i Den Jyske Sangskoles curriculum og årshjul. Den Jyske Sangskoles samlede curriculum, har til formål at sikre, at alle -  såvel dirigenter og undervisere som sangere i korene har et fælles indblik i og forståelse af det musikalske arbejde i Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekorene. 

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefdirigent Dorte Bille på telefon 51142860 eller pr. mail Dorte@denjyskesangskole.dk

Din ansøgning skal bestå af en skriftlig redegørelse for din erfaring og din motivation for at søge jobbet foruden en vedlagt video, hvor du synger et vers a cappella af en dansk sang efter eget ønske. Du er også meget velkommen til at give en kort præsentation af dig selv på videoen.

 

Ansøgningsfristen for ansøgning er onsdag d. 19. maj 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler samt prøveundervisning i uge 21 og 22.
Din ansøgning bedes sendt via mail til Mathilde@denjyskesangskole.dk 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D
7400 Herning
Kontaktperson
Dorte Bille
Tlf
51142860
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-04-2021
Udløber
19-05-2021
Kviknummer
LJA-82035064
Jobtype
Deltid
Fag
Undervisning og pædagogik, Forskning og udvikling, Kunst, kultur og sport
Beliggenhed
Gem annonce