Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Store Manager - Holstebro

Circle K A/S

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
10-01-2022

Del dette job

Kontakt
Circle K A/S
Nørrebrogade 12
7500 Holstebro
Kontakt
 
Tlf
99999999
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2022
Udløber
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83205315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Job Description

…”ikke bare et lederjob på en tankstation”
 

Kan du lede din butik og dine medarbejdere til top-performance?

Hver dag gør vi hverdagen lettere for mennesker over hele verden. Vi er vokset til et succesfuldt globalt selskab med over 15.000 butikker i 24 lande. Vores mål er at blive verdens foretrukne sted at købe brændstof og mad på farten.

Dit mål hos Circle K vil være at lede din butik og dine medarbejdere til at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed.

Du har erfaring- og succes med, at lede mennesker til top-performance inden for detailhandel og ideelt set også indenfor convience. Meget gerne med baggrund som butikschef. Det vil være en stor fordel, hvis du ved noget om, at tilberede mad i professionelle omgivelser og herudover brænder for, at arbejde med convenience.

Du har en høj moral og etik. Du ved hvordan du får et velfungerende salgsteam, der er motiveret, kompetente og altid udøver fremragende kundeservice. Kompetencerne, inden for driften, i en Circle K butik, klæder vi dig på til at mestre, hvis du har energien og den rette indstilling til, at lære vores koncept og værdier at kende.

Vi kan tilbyde dig

Et indflydelsesrigt lederjob hvor det er DIT ansvar, at den daglige planlægning og drift af butikken lever op til vores koncepter, målsætninger og standarder. Det er også DIT ansvar, at tiltrække og rekruttere de bedste medarbejdere og sørge for, at de trives og udvikler sig til enten, at blive gode stabile medarbejdere i butikken, eller får mulighed for at komme videre, af Circle K karrierestigen.

Dit job indeholder mange- og varierende arbejdsopgaver, der spænder vidt, hvor FOOD og CONVENIENCE er en væsentlig del af dine arbejdsopgaver.

Du bliver ”et vigtigt tandhjul” i Circle K familien, hvor din indsats har stor betydning for, at vi når vores ambition. Sammen med dine kollegaer, løfter du opgaverne der er planlagte og de som kommer uforudset.

Dette kan du genkende, i dig
     * Du er en robust og motiverende leder, både i tanke og handling.
     * Du er resultatorienteret, ambitiøs, en igangsætter og når i mål med planlagte opgaver.
     * Du er sælger med stort S og evner også salgsledelsesrollen.
     * Du har en god forståelse for driftsledelse og driftsoptimering og generel god indsigt i tal/regnskaber.
     * Din adfærd er udadvendt, smilende, positiv, en dygtig formidler med smittende entusiasme.
     * Løsningsorienteret af natur.
     * Du trives med, at have travlt og til tider mange bolde i luften.
     * Du er god til at skabe ro og overblik, planlægge, prioritere og delegere.
     * Du trives med systemer og orden.
     * Du forstår betydningen af, at arbejde i et team, hvor alle er afhængige af- og stoler på, at hver løfter sit – plus lidt ekstra.  
     * Du er selvledende, selvmotiverende og i øvrigt et ansvarligt menneske. 

Det er vores ambition er at være en enestående arbejdsplads

En arbejdsplads hvor du kan udvikle dig som leder og tilegne dig en bred vifte af færdigheder i en international koncept organisation. Hos Circle K får du lige fra starten stor indflydelse på dit karriereforløb og din personlige udvikling. Hvis du vil være med til at forme vores udvikling, vil vi gerne være med til at forme din. Du lære mange forskellige ting inden for en lang række områder, hvilket er et rigtig godt springbræt for en videre karriere – både i og uden for vores virksomhed.

Det der er afgørende for os, er din holdning og indstilling til at leve op til Circle K’s ønsker om at give kunderne en fantastisk oplevelse. Har du det, så send din ansøgning med vellignende billede og dit CV.

Ønsker du yderligere information Er er du velkommen til at kontakte Sales Market Manager Jan Giversen på mail: jan.giversen@circlekeurope.com

Ansøgningsfrist: 6.februar 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Circle K A/S
Nørrebrogade 12
7500 Holstebro
Kontaktperson
 
Tlf
99999999
Adresse
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-01-2022
Udløber
09-02-2022
Kviknummer
LJA-83205315
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed