Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk indkøber med potentiale til mere

PRO&CO A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
15-10-2020

Del dette job

Kontakt
PRO&CO A/S
Bredhøjvej 1
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
96603203
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81274775
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing

KYOCERA UNIMERCO producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 700 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Strategisk indkøber med potentiale til mere

Indkøb af befæstelsesprodukter til byggebranchen
Gennem mere end 50 år har KYOCERA UNIMERCO præget befæstelsesmarkedet inden for deres produktområde og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien, Nordamerika og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa.

Brandet TJEP retter sig primært mod byggebranchen og omfatter bl.a. komplette programmer i søm-, klamme- og dykkerpistoler med tilhørende fasteners. Dette suppleres af kompressorer, bindemaskiner og tilbehør.

Vil du udvikle dig sammen med KYOCERA UNIMERCO?
Virksomhedens strategi er klar – indkøbsfunktionen bliver i stigende grad omdrejningspunktet for en profitabel forretning, og der stilles derfor til stadighed større krav til eksekvering og optimering af vilkår, leadtime og lagerbindinger. Derfor søges endnu en forhandlingsstærk strategisk indkøber.

Du bliver én af to strategiske indkøbere på befæstelsesprodukter og får selvstændigt ansvar for en række produktområder og leverandører. Du får stort råderum, teknisk backup af kompetente kolleger og mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Finde nye leverandører og videreudvikle samarbejdet med eksisterende leverandører
  • Source nye varer og produktudvikle med leverandørerne i tæt samarbejde med Product Management, Marketing og Sales Management
  • Forhandle og sikre de bedste samhandelsvilkår
  • Indkøb og disponering så du sikrer varer på hylden til den rette pris, i rette mængde og til rette tidspunkt
  • Stamdata vedligehold samt prisudviklingsoverblik
  • Indhente og håndtere kvalitets- og miljøgodkendelser
  • Bindeled mellem leverandør, salg, logistik og teknisk afdeling samt sparringspartner med nuværende indkøber
  • Behandling af forespørgsler og reklamationer

Du skal forvente min. 50 rejsedage i forbindelse med blandt andet messer og leverandørbesøg.

Strategisk indkøber med stærke forhandlingsevner og kommercielt mindset
Vi forventer, at du allerede har vist dit værd i en lignende stilling, hvor du har skabt gode resultater til gavn for forretningen. Du mestrer naturligvis indkøbets forskellige faser, og har formentlig erfaring med indkøb af højkvalitetsvarer til byggebranchen. Har du købt søm, skruer, beslag eller lignende, er det en fordel. Du er rejsevant i Fjernøsten og begår dig professionelt på tværs af organisationen, hos leverandører og på messer.

Du er en stærk forhandler, der får det maksimale ud af situationen og gennem gensidig tillid og troværdighed bygger langvarige relationer til dine leverandører. Du arbejder systematisk, analytisk og med høj arbejdsmoral. Engagementet er stort og dit drive samt målrettethed skaber unikke resultater. Du får ansvar for såvel strategiske som operationelle opgaver og trives med dette brede ansvar.

Koncernsproget er engelsk, og derfor behersker du engelsk i både skrift og tale. Tysk er en fordel men ikke et krav.

Bliv en del af KYOCERA UNIMERCO
I alt består organisationen af 60 dygtige, dedikerende og humørfyldte interne og eksterne kolleger, fordelt i både ind- og udland.

Du bliver en del af en spændende og international arbejdsplads, der vægter stabile og dygtige medarbejdere højt, og derfor investerer de også gerne i din udvikling.

Hos KYOCERA UNIMERCO bliver du derfor aldrig blot et nummer i rækken, da du indgår i et åbent og innovativt miljø med stor tryghed og frihed, og hvor alle kender hinanden og arbejder tæt sammen til gavn for kunderne.

Dine kolleger er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. KYOCERA UNIMERCO tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Du kan læse mere om virksomheden på www.tjep.dk.

Interesseret?
Rekrutteringen til denne stilling varetages af PRO&CO og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald, PRO&CO på telefon 96 60 32 00.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning samt CV via knappen "Søg stillingen" herunder.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Del dette job

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Bredhøjvej 1
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
96603203
Adresse
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-10-2020
Udløber
10-12-2020
Kviknummer
LJA-81274775
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Detail- og engroshandel, Marketing
Beliggenhed