Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til webopgaver

DEIF A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
20-03-2020

Del dette job

Kontakt
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596148469
Kontakt
 
Tlf
96149614
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79903258
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing, Detail- og engroshandel

Leder du efter et studiejob, hvor du kan afprøve dine kompetencer inden for web, SoMe og e-mail marketing? Så er du måske den studentermedhjælper, vi leder efter. 

Jobbet
Du vil blive en del af marketingafdelingen, hvor vi i det daglige arbejder med hele marketing paletten. Du vil - i tæt samarbejde med vores Marketing Coordinator – fokusere på driftsopgaver inden for web, SoMe og e-mailkampagner.

Dine arbejdsopgaver vil derfor blandt være:

  • Håndtering af content til deif.com
  • Eksekvering af SoMe content til bl.a. Facebook og LinkedIn
  • Opsætte e-mail kampagner i MailChimp
  • Håndtering og opsætning af e-mailsignatur-kampagner
  • Ad hoc opgaver

Erfaring med et CMS-og e-mail marketingsystem vil være en fordel.

Det ugentlige timetal aftales løbende.

Personen
Du er i gang med en relevant uddannelse inden for eksempelvis e-handel eller multimediedesigner. Derudover har du et skarpt blik for detaljer og arbejder struktureret med dine opgaver. Da vi er en global virksomhed, behersker du engelsk både i skrift og tale.

Hvad kan du forvente hos os?
Kernen i vores værdier er respekt for det enkelte menneske, ambition om hele tiden at blive bedre, og en forståelse for vores organisation som helhed. Vi tror på, at værdierne spirer bedst i et uformelt arbejdsmiljø præget af frihed under ansvar og en flad organisationsstruktur, hvor mange opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen.  

DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt, der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption  

Interesseret?
Send dit CV og ansøgning hurtigst muligt www.deif.com/careers. Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tenna Jensen, Marketing Coordinator, på tje@deif.com.

Om DEIF
DEIF blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentral elproduktion til lands og til vands. Sagt lidt mere enkelt, så sørger vi for, at strømmen aldrig går.

DEIF-koncernen er privatejet af grundlæggerens søn, Toke Foss, og DEIF har i dag mere end 550 medarbejdere og er repræsenteret på over 50 nøglemarkeder. 20 % af vores medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige løsninger, der reducerer vedligeholdelsesomkostninger og brændstofforbrug for verdens elproducerende industrier. Vi kalder det: POWER EFFICIENCY. 

 

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596148469
Kontaktperson
 
Tlf
96149614
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-03-2020
Udløber
15-04-2020
Kviknummer
LJA-79903258
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing, Detail- og engroshandel
Beliggenhed