Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sygeplejerske, sengeafsnit for Blodsygdomme

Region Midtjylland

Herning, Vestjylland

Indrykket
25-11-2022

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Hospitalsparken, 15
7400 Herning
Tlf
29412703
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2022
Udløber
18-12-2022
Kviknummer
LJA-84284635
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed

Sygeplejerske til spændende introduktionsstilling.
Sengeafsnit for Blodsygdomme – Regionshospitalet Gødstrup. 

Vi garanterer, at vi har travlt, præcis som alle andre. OG vi garanterer også de bedste kollegaer, et højt fagligt niveau og et spændende speciale, hvis du vil være sygeplejerske hos os. Herudover bliver du en del af Medicinsk Afdeling, hvor vi sætter barren højt for både vores patienter og vores personale. 

I Sengeafsnit for Blodsygdomme er vi en blandet gruppe af ældre og yngre kollegaer, både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Her hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi sætter en stor ære i at hjælpe og sparre med hinanden, da det er grobund for god udvikling. Vi har som personalegruppe et godt sammenhold og mødes gerne til cafebesøg, strikkeaften, en fyraftensøl eller andet hyggeligt samvær. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi med godt humør, smil og en positiv indstilling skaber det bedste arbejdsmiljø til gavn for hinanden og vores patienter. 

I en introduktionsstilling hos os får du et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram og tæt følgeskab af vores introduktions- og oplæringsansvarlige sygeplejerske – i patientnære og trygge omgivelser. I forløbet er der mulighed for tilrettelæggelse af "studiebesøg" hos samarbejdspartnere, samt der kan undervejs tilbydes refleksion og coaching. Læs gerne mere om introduktions- og oplæringsstillinger her:

1.4.3.8 Modulopbygget introduktions- og oplæringsstillinger, HEV og RHG 

Sengeafsnit for Blodsygdomme i Gødstrup har specialefunktion for de hæmatologiske patienter fra det vestlige optageområde i Region Midtjylland. Vi udreder, behandler og plejer patienter med hæmatologisk sygdom, herunder forskellige kræftformer, i alle faser af deres sygdom - lige fra starten af udredningsforløbene til livets afslutning og alt derimellem. Forløbene er ofte langvarige og komplicerede.  Derudover har vi også almen medicinske patienter indlagt. Til afsnittet er der desuden tilknyttet Klinik for Blodsygdomme med ca. 10.000 ambulante besøg pr. år, hvor udredning, behandling og kontrol af de hæmatologiske patienter finder sted. 

Gør en forskel hos os

Vi søger en sygeplejerske, som vil være vores kollega, og som vil hjælpe med at gøre vores og patienternes hverdag endnu mere farverig og være medvirkende til at sikre et godt forløb for vores patienter. Om du er nyuddannet eller med mere erfaring er underordnet, hvis blot du brænder for kræftsygepleje, er videbegærlig og har et positivt mindset.  Hos os vil du kunne få en bred erfaring inden for sygepleje til blandt andet kroniske såvel som akutte patientforløb samt palliation og terminale forløb. Du vil hos os få mange muligheder for at udvikle dine kompetencer. 

Om dig

Vi leder efter en sygeplejerske, som kan indgå i det tætte tværfaglige samarbejde omkring patienten, som ofte har flere komplekse og konkurrerende problemstillinger.

Herudover ønsker vi, at du:

·         har fagligt engagement og lyst til kompetenceudvikling.

·         har lyst til at medvirke til den fortsatte sygeplejefaglige udvikling i afsnittet.

·         kan bevare ro og overblik, også når der er travlt.

·         kan medvirke til at fremme en god kultur samt et godt arbejdsmiljø.

·         har gode samarbejdsevner monofagligt såvel som tværfagligt.

·         er åben for forandringer og rummer forståelse for mangfoldighed - både hos patienter og kollegaer. 

Ansættelse hos os

For at få den bedste start hos os vil vi sammen planlægge din opstart i afsnittet med afsæt i dine ønsker og erfaring. Vi tilbyder dig en mentorordning - som oftest med den oplæringsansvarlige sygeplejerske. I din første uge følges du tæt af mentor eller andet personale i afsnittet. Herefter følger du din mentors vagtplan i yderligere 1–2 uger, så vi sikrer dig en god start. Din mentor vil også stå til rådighed for sparring om stort og småt. 

Vi har et aktivt lærings- og uddannelsesmiljø for både sygeplejestuderende samt social- og sundhedsassistentelever, hvor vi er fælles om den daglige vejledning. Eftersom vi blandt andet varetager højt specialiserede funktioner, er den høje faglighed en stor del af vores hverdag, hvorfor vi også forventer af dig, at du bidrager til læringsmiljøet med netop din faglige viden og ekspertise. 

Vi tilbyder dig

En fantastisk arbejdsplads og en fast stilling som udgangspunkt på 37 timer ugentligt fra den 1. januar 2023 eller efter aftale. Stillingen er i skiftende vagter - primært dag/aften eller dag/nat samt weekendvagt hver 3. weekend (8-timers vagter). Der kan træffes aftale om afspadsering af udvalgte tillæg, da det er vigtigt for os, at der er god balance mellem familieliv og arbejdsliv. 

Derudover kan vi tilbyde dig:

·         Følgedage med introduktions- og oplæringsansvarlig sygeplejerske.

·         Mulighed for før/under/efter vejledning i forbindelse med nye opgaver.

·         Sygeplejefaglig refleksion.

·         Planlagt specialerelateret undervisning samt på sigt cytostatikakursus.

·         Et spændende speciale med meget forskellige patientforløb, der giver mulighed for at opnå kompetencer inden for et bredt udsnit af den medicinske sygepleje.

·         Høj faglighed, hvor det gode patientforløb er helt centralt

·         Kompetente og engagerede kollegaer, som brænder for sygeplejen til de hæmatologiske patienter.

·         Et velfungerende tværfagligt team.

·         Et godt arbejdsmiljø præget af engagement, ansvarlighed og åbenhed.

·         6 måneders udveksling til Klinik for Blodsygdomme efter ca. 2 års ansættelse. 

Stillings og funktionbeskrivelse

Mere om os
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen eller afsnittet, så kontakt gerne nyuddannet sygeplejerske Rikke Dissing (mail: RIKDIS@rm.dk), som har været sygeplejerske i afsnittet siden sommeren 2021 eller sygeplejerske Malene Holdgaard (mail: malehold@rm.dk), som har været ansat i 15 år. Du kan også kontakte oversygeplejerske Judith Knudsen på tlf. 7843 1589/23313060. 

Du er selvfølgelig meget velkommen til at besøge os – kaffen og smilene er altid varme hos os. Træf aftale herom med oversygeplejerske Judith Knudsen. 

Du kan læse mere om Medicinsk Afdeling, Regionshospitalet Gødstrup  https://www.regionshospitalet-goedstrup.dk/ 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest. 

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Søg job”. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt andre relevante bilag.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest søndag den 18. december 2022.
Ansættelsessamtaler finder sted løbende. 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Hospitalsparken, 15
7400 Herning
Tlf
29412703
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2022
Udløber
18-12-2022
Kviknummer
LJA-84284635
Jobtype
Fuldtid
Fag
Sundhed
Beliggenhed