Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

System konsulent med Datacenter erfaring

NHC A/S

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
12-09-2022

Del dette job

Kontakt
NHC A/S
Kejlstrupvej 85
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
26243131
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
06-11-2022
Kviknummer
LJA-84021636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT

NHC A/S søger en System konsulent til at indgå i vores IT Operations Team på hovedkontoret i Silkeborg, som ansvarlig for vores Datacenter Drift. Du vil blive en del af en dynamisk organisation i vækst hvor der er højt til loftet. Kundebasen spænder bredt – fra helt små virksomheder til store internationale koncerner. Opgaverne vil derfor kunne variere i sværhedsgrad, kompleksitet og varighed, hvilket for den rette person vil kunne give store udviklingsmuligheder. NHC kendetegnes ved at skabe fremdrift af kundens forretning gennem handling, mere end at deltage på planlægning- og projekteringsmøder.

Om jobbet

Din vigtigste funktion er at få tingene gjort og sikre fremdrift og oppetid i vores Datacenter. Du vil få det primære ansvar for udvikling og vedligeholdelse af vores Datacenter, som kører på Microsoft HyperV. Du vil ydermere blive en vigtig backup og sparringspartner for dine kollegaer. Operation Teamet er også ansvarlig for overvågning, vedligeholdelse og rapportering af kunde systemer i Onpremise miljøer og Azure.

Fagligt skal du bl.a. have kendskab til:

  • HyperV herunder SCVMM
  • Veeam Backup Software
  • Indgående kendskab og erfaring med netværk.
  • Hardware herunder Server & Storage
  • Håndtere 2. level incidents, Changes og Requests på systemer hos Kunder, Azure, og i NHCs datacenter.
  • Netværks opgaver og udbedring af hardware fejl på storage, server og netværks udstyr.
  • Udarbejde dokumentation og rapportering.

Fokus ligger på kvalitet og vedvarende kunderelationer og du får stor medbestemmelse på egen dagligdag. Går du med tanker eller ønske om relevant uddannelse er NHC meget lydhøre over for det.

Om dig

Du er først og fremmest målrettet, handlingsorienteret og professionel. Du er fagligt dygtig med bredde i dine kompetencer, og det værner du om. Det er også vigtigt, at du kan kommunikere med kunder på forskelligt niveau, og forstår de konkrete udfordringer de har. Din hidtidige erfaring består af selvstændigt ansvar for opgaver og et højt serviceniveau.

Du finder det naturligt at sparre og rådgive med dine kollegaer omkring opgaver og projekter. Du kan arbejde selvstændigt og i projekt grupper afhængig af opgaven.

Din uddannelse har du inden for IT, og du har flere års erhvervserfaring inden for dit felt. Sprogligt skal du kunne dansk og engelsk, både i skriftligt og tale.

Du kan forvente

Et arbejdsliv hvor der er respekt omkring din kompetencer, og med interaktion på højt fagligt niveau. Der sættes retning og mål for din succes, og din faglige udvikling er vigtig for NHC. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Der lægges vægt på at have det sjovt sammen, hjælpsomhed, og at der er plads til åbenhed og ligefremhed.

NHC vil desuden tilbyde dig ekstremt fleksible kontraktvilkår og lønpakke, der kan forhandles på næsten alle tænkelige måder i forhold til dine ønsker, behov og kompetencer.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
NHC A/S
Kejlstrupvej 85
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
26243131
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2022
Udløber
06-11-2022
Kviknummer
LJA-84021636
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT
Beliggenhed