Gem annonce

Teamledeer til nathold i Pakkeriet, Nr. Vium mejeri, Videbæk

Arla Foods Amba

Herning, Vestjylland

Indrykket
09-07-2019

Del dette job

Kontakt
Arla Foods Amba
Sønderhøj 14
8260 Viby J
Tlf
89381000
Kontakt
Ole Høgh Poulsen
Tlf
96945640
Mælkevejen 4
6920 Videbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
07-08-2019
Kviknummer
330056429
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Leder
Afdelingsleder
Erfaringer - I højere grad
SAP R/3, Lean Management, IT-bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Vi søger en teamleder til fastansættelse på nathold.

Er du parat til at lede 20-30 procesoperatører i pakkeriet på Nr. Vium Mejeri? Som teamleder for flere pakkelinjer står du i spidsen for højt engagerede kolleger, som er vant til at agere i en foranderlig hverdag. Du bliver ansat på et moderne mejeri med ca. 350 medarbejdere, der tilsammen årligt producerer ca. 50.000 ton gul ost, som sælges til markeder over hele verden. Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst. Din nye arbejdsplads ligger i Videbæk.

Ansvar for drift og ledelse af pakkeriets nathold

Med reference til pakkerichefen får du sammen med de øvrige teamledere ansvaret for den daglige drift af pakkeriets nathold. Dit mål er at sikre at arbejdsmiljø, kvalitet og performance ligger stabilt og på et højt niveau, og at dit team altid lever op til de krav, der stilles til betjening af pakkelinjerne. Til dette formål søsætter du løbende tiltag for at skabe et godt læringsmiljø, hvor medarbejderne trygt kan videreudvikle samt erhverve nye kompetencer. For at sikre et godt flow i hverdagen har du løbende dialog og samarbejde med mejeriets øvrige afdelinger. Du kan se frem til et udviklende job, hvor du får mulighed for at sætte dine gode lederegenskaber i spil og sætte dit præg på fremtidens pakkeri på Nr. Vium Mejeri.

Motiverende leder med pondus

Du er en erfaren leder og har allerede bevist, at du kan motivere dine medarbejdere til at yde deres absolut bedste og samtidig skabe en høj grad af trivsel i et foranderligt miljø. Desuden er du en energisk og nysgerrig teamplayer, som ikke er bange for at tage beslutninger heller ikke de vanskelige. Du bruger din gennemslagskraft og gode kommunikationsevner til at gå forrest og sætte et godt eksempel for dine medarbejdere. Det falder dig naturligt at arbejde i et Lean-miljø, hvor vi gennem involvering arbejder målrettet på at optimere vores processer. Med din resultatorienterede tilgang og proaktive facon kan du hurtig få noget fra hånden og finde holdbare løsninger. Endelig er du fortrolig med IT og gerne SAP R/3.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning via dette LINK senest den 7. august 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til pakkerichef Ole Høgh Poulsen på tlf. 96 94 56 40.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Arla Foods Amba
Sønderhøj 14
8260 Viby J
Tlf
89381000
Kontaktperson
Ole Høgh Poulsen
Tlf
96945640
Adresse
Mælkevejen 4
6920 Videbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2019
Udløber
07-08-2019
Kviknummer
330056429
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Leder
Afdelingsleder
Kompetencer
SAP R/3, Lean Management, IT-bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce