Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder

Pleje- og Omsorgscenter Liselund

Viborg, Midtjylland

Indrykket
22-04-2021

Del dette job

Kontakt
Pleje- og Omsorgscenter Liselund
Liseborg Hegn 10 A
8800 Viborg
Kontakt
 
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81997766
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Sundhed


Teamleder til Pleje- og Omsorgscenter Liselund i Viborg

Vi søger en nysgerrig, inddragende og struktureret teamleder til højtspecialiseret pleje- og omsorgscenter for borgere med demens.

Som teamleder Plejecenter Liselund arbejder du sammen med lederen af Demensenheden Viborg og en teamlederkollega. Sammen leder vi i alt ca. 75 dygtige medarbejdere, som er uddannet sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, pædagoger, sygehjælpere samt social- og sundhedshjælpere.

Liselund ligger i udkanten af Viborg tæt på skov i rolige omgivelser. Stedet rummer 50 demensboliger, seks specialiserede boliger samt fire midlertidige pladser.

Vores kerneopgave er ”at samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet”.

Dine primære opgaver bliver i samarbejde med centerlederen og din teamlederkollega at sikre god ledelse og drift af Liselund, så vi udnytter de ressourcer, der er til rådighed, og løser kerneopgaven.

Du skal være med til at sikre kompetenceudvikling af medarbejderne, ligesom du kommer til at deltage i sygesamtaler, MUS-samtaler mv.  

Om dig
Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig baggrund og gerne ledelseserfaring. Du må meget gerne have kendskab til vagtplanlægning, SD og omsorgssystemet KMD Nexus.
Du vil beskrive dig selv som en person, der har en god situationsfornemmelse og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du er rummelig som menneske, lægger vægt på dialog og møder medarbejdere og beboere, hvor de er.
Som leder har du gennemslagskraft og et godt overblik.

Det betyder, at du

  • arbejder struktureret med opgaverne
  • kan optimere arbejdsgange og udnytte ressourcerne effektivt
  • kan coache medarbejderne ud fra en anerkendende tilgang og bakker op
  • kan fortsætte det gode samarbejde med pårørende og andre eksterne parter
  • er god til at kommunikere klart og tydeligt.

Om ledelse på Liselund
I ledelsesteamet arbejder vi aktivt hver dag med at styrke relationerne blandt medarbejderne og skabe rammerne for det gode arbejdsmiljø, trivsel og motivation i hverdagen.

Som teamleder er du lydhør over for medarbejdernes og borgerens perspektiver på vores fælles opgaveløsning. Ud fra det er du med til at styrke sammenhængskraften og medarbejdernes evne til at tænke tværgående og flerfagligt i opgaveløsningen.

Du er med til at sikre kompetenceudvikling af medarbejderne, så vi sikrer, at alle kender til de overordnede strategier og mål. Derfor er det også vigtigt, at du har faglig indsigt og kan fungere som sparringpartner for medarbejderne i dagligdagen.

Velfærdsteknologi og digitalisering er et prioriteret indsatsområde, og du skal løbende have ledelsesfokus på mulighederne for at bringe nye teknologiske løsninger i spil og understøtte implementeringen af dem i den daglige drift.

Om ledelse i Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Læs mere om stillingen i job- og kompetenceprofilenhttps://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=48647fad-e153-4229-8301-b6706eb9d13d

Løn og ansættelsesvilkår
Tilpasset den overenskomst, du bliver ansat efter.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 18. maj 2021 og anden samtalerunde den 26. maj 2021. Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 19. eller 20. maj 2021.

Få mere at vide om stillingen
Vil du høre mere om stillingen som teamleder, er du velkommen til at kontakte centerleder Susanne Kongerslev Andersen på tlf 87 87 66 45 eller på sand@viborg.dk

 

Ansøg nu
Lignende job

Mediehuset Herning Folkeblad A/S

Kulmosegård

Del dette job

Virksomhedsinformation
Pleje- og Omsorgscenter Liselund
Liseborg Hegn 10 A
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-04-2021
Udløber
09-05-2021
Kviknummer
LJA-81997766
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Sundhed
Beliggenhed