Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Vejmyndighed & Drift

Skive Kommune, Drift & Anlæg

Skive, Vestjylland

Indrykket
15-06-2022

Del dette job

Kontakt
Skive Kommune, Drift & Anlæg
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Tlf
99155500
Kontakt
Kim Hald
Tlf
29624362
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-06-2022
Udløber
01-07-2022
Kviknummer
331204269
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ingeniør og naturvidenskab, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Vejingeniør
Landinspektør
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive


I Skive Kommune skal vores borgere opleve et velfungerende vejnet, hvor teamet Vejmyndighed & Drift er ansvarlige for opgaven og der er styr på love og regler i forhold til Vejloven, Privatvejsloven etc. Teamet varetager de driftsopgaver, som er politisk vedtaget, og målet er at varetage driftsopgaverne så effektivt og økonomisk som muligt. Det arbejder vi alle hen imod.

Som vores nye teamleder bliver du krumtappen i forhold til det juridiske område, koordinering af teamets opgaver og ikke mindst det økonomiske overblik over teamets budget på ca. 60 millioner. Derfor skal du have stærke vejjuridiske kompetencer og lyst til at arbejde med de mange forskellige opgaver, som vi løser som vejmyndighed.

Dine opgaver bliver

 • Ledelse af teamet fx koordinering, prioritering og struktur på planlægning og økonomi.

 • Myndighedsopgaver i relation til vejlovgivning.

 • Sparring med teamet og andre i forvaltningen vedr. opgaver og problemstillinger særligt vedr. juridiske problemstillinger evt. med egen sparring med Byrådssekretariatets juridiske konsulenter. 

 • Kommunikation med borgere i forbindelse med spørgsmål, naboret, sagsbehandling og afgørelser, som kræver at du er skarp til kunne formidle vejloven på en enkel og forståelig måde.

 • Økonomi: Teamet har et stort driftsbudget, hvor en del opgaver løses af kommunens egen entreprenørafdeling Park og vej, mens andre udliciteres til private entreprenører. Som ansvarlig for teamets budget er du i tæt dialog med medarbejderne i teamet om udbud af opgaver. Måske skal flere opgaver konkurrenceudsættes i fremtiden.

 

I teamet er vi 5 medarbejdere, både nyuddannede og mere erfarne kræfter, som alle hjælper hinanden i en travl hverdag. Vi vægter faglig sparring, samarbejde og et godt arbejdsmiljø højt. Teamet er en organisatorisk del af afdelingen Drift & Anlæg, som består af i alt 5 teams, som vi samarbejder med.

Drift & anlæg er én af fire afdelinger i forvaltningen Teknik, Miljø & Udvikling. I forvaltningen har vi generelt en uhøjtidelig omgangstone og en flad organisationsstruktur. Der er stor tillid til medarbejderne som kommer til udtryk som frihed under ansvar. Det giver mulighed for at sætte sin viden i spil i dagligdagen og selv sætte sit præg på opgaverne og den daglige tilrettelæggelse.

Den teamleder vi ønsker os

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste. Du har måske en baggrund som vejingeniør, landinspektør eller andet relevant. Men du er fagligt velfunderet indenfor vejmyndighedsområdet. Det er en fordel hvis du har prøvet kræfter med teamledelse måske fra en lignende stilling, men det er ikke et krav.

 

Derudover forventer vi, at

 • Du er hjemme i lovstoffet og har stor juridisk forståelse, så du kan skabe overblik og sammenhæng mellem de mange love der gælder for området.

 • Du har lyst til ledelse af teamet. Dvs. at du trives med koordinering og planlægning og du uddelegerer så medarbejdernes kompetencer bringes i spil.

 • Du trives med at kommunikere med mange forskellige målgrupper. Du kan både skabe dialog med borgere og samarbejdspartnere og formidle love og rammer til forskellige interessenter.

 • Du er stærk i den skriftlige kommunikation, så du formulerer afgørelser klart og forståeligt.

 • Du har gode forhandlingsevner og gennemslagskraft.

 • Du er hjælpsom og trives i et samarbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen på tværs af faggrænser og sparrer med hinanden for at lykkes bedst muligt med opgaverne.

 • Du er god til at sætte dig ind i nye problemstillinger ser løsninger og følger dem til dørs.

Hvis du har spørgsmål
til stillingen, er du velkommen til at kontakte Drift- & Anlægschef Kim Hald på telefon 29 62 43 62 eller pr. mail på kimh@skivekommune.dk

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter forhandling med den relevante fagforening.

Frist
Send os din ansøgning senest den 1. juli 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 28, og vi håber at du kan tiltræde 15. august 2022, eller snarest mulig derefter.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst og principperne om lokal løndannelse med baggrund i dine kvalifikationer og relevant erfaring.

Alle ledige stillinger ved Skive Kommune bliver slået op, og alle uanset køn, alder, race eller religion opfordres til at søge job hos kommunen.

 

RENT LIV er livshjulet på Skiveegnen. Vi skaber vækst og udvikling gennem grønne handlinger. Vi gør det sammen gennem fælles virkelyst. Vi gør det for at benytte, beskytte og udvikle en egn i balance.
Grøn handling i fællesskaber og for en egn i balance. Tilsammen giver det RENT LIV.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skive Kommune, Drift & Anlæg
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Tlf
99155500
Kontaktperson
Kim Hald
Tlf
29624362
Adresse
Rådhuspladsen 2
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-06-2022
Udløber
01-07-2022
Kviknummer
331204269
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Ingeniør og naturvidenskab, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Vejingeniør
Landinspektør
Sprog
Dansk Læse/ tale/ skrive
Beliggenhed