Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknik- og Miljøchef til en af Danmarks store vækstkommuner

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
08-02-2019

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontakt
Jann Hansen
Tlf
21485543
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
09-03-2019
Kviknummer
329956123
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef
Chef
Miljøchef
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Direkte kommunikation, Ekstern kommunikation, Politisk kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være chef for Teknik og Miljø i et af Danmarks mest attraktive områder?
I en af Danmarks helt store vækstkommuner? I en kommune der i disse år investerer massivt i byudvikling, bosætning og infrastruktur?  I en kommune, der har ambitionen om at være hele Danmarks Outdoor Hovedstad?


Så er chancen der nu.

Silkeborg Kommune søger en ny chef for teknik- og miljøområdet. En chef der samtidig bliver medlem af kommunens koncernledelse.

Silkeborg Kommune er Danmarks 10. største kommune. Vi ligger midt i den smukkeste natur og har et sprudlende kulturliv, velfungerende by- og landsbysamfund og dynamiske erhvervsområder. Vi er et fællesskab med over 93.000 ressourcestærke og veluddannede borgere, og en ambition om at være 100.000 borgere i 2025.

Vi ønsker at skabe udvikling i kommunen i fællesskab med borgere og virksomheder. Vi indgår i en lang række samarbejder med både lokale og regionale aktører, og vi er en aktiv del af Den Østjyske Millionby med Aarhus som centrum (Business Region Århus).

Med vores smukke natur og udnævnelsen til årets friluftskommune er vi hele Danmarks Outdoor Hovedstad. Øget bevægelse, sundhed og livskvalitet for alle, er en integreret del af vores friluftsstrategi og masterplan for udviklingen af Danmarks Outdoor Hovedstad, og et væsentligt element i vores udviklingsstrategi og vores planstrategi.
Vi vil styrke naturområders rekreative værdi og anvendelse, samtidig med at biodiversiteten fremmes.
 
Vi har fokus på den grønne omstilling og vores ambitioner er høje. Du får en vigtig rolle i at realisere byrådets målsætning om, at vi vil være CO2 neutrale i 2025. Du vil sætte dig i spidsen for at udarbejde en ny varmeplan og en ny spildevandsplan, og du vil få ansvaret for, at Byrådet bliver præsenteret for en klimaplan, der viser vejen til at nå det ambitiøse mål.
Du vil følge de planlagte infrastrukturprojekter til dørs og du vil stå for planlægningen af et nyt sammenhængende kollektivt trafiksystem.
 
Som Teknik- og Miljøchef er du en del af koncernledelsen, som består af direktionen og cheferne for kommunens ti afdelinger og stabe. Koncernledelsen er kommunens øverste koordinerende strategiske ledelsesforum og som Teknik og Miljøchef har du i koncernledelsen, med afsæt i dit eget fagområde, ansvar for aktivt at medvirke til at udvikle, koordinere, aftale og realisere tværgående initiativer.
Du skal have mod og lyst til også at tage et fælles kommunalt ansvar.
 
Du kommer til at stå i spidsen for hele teknik- og miljøområdet. Du får ansvaret for fem veluddannede, selvstændige og kompetente ledere og ca. 250 dygtige og engagerede medarbejdere. Du yder faglig sparring og rådgivning af de tilknyttede politiske udvalg og du har ansvaret for de dagsordener der frembringes til udvalgenes beslutninger.
 
Du har derfor politisk tæft og evner den politiske rådgivning og håndtering og du medbringer erfaring med arbejdet inden for teknik- og miljøområdet.
 
Tillid og dialog er dit naturlige udgangspunkt - både i forhold til borgere, medarbejdere og politikere. Du har respekt for den politiske styring, og som person trives du med både selv at stå på mål, som at spille andre gode.
 
Du evner på en helt naturlig måde, at etablere gode og konstruktive relationer til eksterne interessenter og aktører.
 
Du er dygtig til at kommunikere og kan levere klare budskaber til såvel ledere og medarbejdere som samarbejdspartnere, og du forstår at samle organisationen om kommunens visioner om vækst og udvikling.
 
Du er ambitiøs og visionær på kommunens vegne og du vil gerne sætte synlige aftryk
 
Du er kreativ, empatisk og kan skabe rum til et godt grin. Du er ikke bange for at udfordre og gerne via nye vinkler og indsigter.
 
På Silkeborg Kommunes hjemmeside kan du læse mere om kommunens strategiplan, ledelsesgrundlag samt job- og personprofil mv.: 
"Bliv leder hos os".

Yderligere information:
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Direktør Jann Hansen på tlf. 21 48 55 43. I uge 9 og 10 kontaktes Kommunaldirektør Lone Lyrskov på tlf. 24 82 80 85.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
 
Proces:
Ansøgningsfristen til stillingen er torsdag 7. marts 2019 kl. 12.00.
Første samtalerunde finder sted 12. marts 2019 og anden samtalerunde afholdes 19. marts 2019.
Kandidater, der går videre til anden samtale, skal gennemføre en Garuda kompetenceprofil. 
 
Forventet tiltrædelsesdato: 1. maj 2019.

Se opslaget og ansøg stillingen på: https://silkeborg.dk/Kommunen/Job/Ledige-Job

Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Søvej 1
8600 Silkeborg
Kontaktperson
Jann Hansen
Tlf
21485543
Adresse
Søvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
09-03-2019
Kviknummer
329956123
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Offentlig
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef
Chef
Miljøchef
Afdelingschef, offentlig administration
Kompetencer
Direkte kommunikation, Ekstern kommunikation, Politisk kommunikation
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed