Gem annonce

Teknisk beregner

Dansk Wilton A/S

Indrykket
27-02-2019

Del dette job

Kontakt
Anna-Lise Rønde
Tlf
96605706
Højskolevej 3
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
329966962
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Ingeniør og naturvidenskab
Stillingsbetegnelse
Beregner
Teknisk supporter
Sprog
Dansk Læse/ tale

Teknisk Beregner

Dansk Wilton oplever et stigende internationalt aktivitetsniveau, og i den forbindelse har vi et ønske om at styrke den funktion, der understøtter vores salgs- og designteam i vores mange projekter.

Vi søger derfor en dygtig Teknisk Beregner. Der er tale om en spændende stilling, hvor du sammen med vores beregnerteam kommer til at spille en vigtig rolle i forbindelse med beregning af optimalt materialeforbrug.

Vi er meget åbne over for din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at du har et godt kendskab til den tekniske og produktions-relaterede del af design udvikling.

Du har et godt overblik over teknisk og grafisk tegningsmateriale generelt og trives med at arbejde med flere projekter på samme tid. Samtidig har du en naturlig interesse for design og flair for de mange tekniske detaljer, der er knyttet til en moderne tekstilproduktion. Da mange af vores projekter er internationale, vil det være en fordel, at du som minimum behersker engelsk på samtale niveau.

Væsentlige arbejdsopgaver for vores nye Tekniske Beregner er:

  • Beregning af optimalt materialeforbrug på tværs af alle markeder i Dansk Wilton herunder også udarbejdelse af kundespecifikke monteringsplaner og evalueringsmanualer.

  • Støtte vores eksisterende designteam i forbindelse med konkrete designopgaver både kreativt og teknisk.

  • Deltage i support til virksomhedens sælgere samt agenter, distributører og partnere omkring beregning af optimalt tæppeforbrug i relation til projekttegninger og valgte designs.

  • Medvirke i videreudvikling af virksomhedens tegningsmaterialer og evalueringsmanualer, herunder i tæt samarbejde med design- og marketingafdelingen konstant at sørge for, at Dansk Wiltons materiale er world class.

  • Arbejde med virksomhedens IT relaterede designværktøjer, herunder sikre en løbende dialog med leverandører om væsentlige forbedringer og features.

Har du lyst til at arbejde i et spændende internationalt miljø med en uformel omgangstone og engagerede kollegaer med et højt humør, hører vi gerne fra dig.

Forventet starttidspunkt er senest 1. april 2019.

Send venligst din ansøgning til alr@danskwilton.dk  mrk.: Teknisk Beregner.

Har du spørgsmål til stillingen og arbejdsopgaver i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte Customer Service Center Manager Anna-Lise Rønde på telefon 96605706.

Hvem er Dansk Wilton A/S:
Dansk Wiltons hovedaktivitet er design, udvikling og produktion af kundespecifikke tæppeløsninger i høj kvalitet til det professionelle kontraktmarked. Vores produkter afsættes globalt med fokus på bl.a. krydstogt- og hotelindustrien. Vi har en eksportandel på over 98% og har gennem de seneste år markant udbygget vores position og indsats på de internationale markeder. Dansk Wilton beskæftiger 90 medarbejdere og har al design og produktion samlet i Herning. Virksomheden er velkonsolideret og ejes af familiefonden Johannes Jensen og Helle Mau Jensens Fond.

Se mere på www.danskwilton.com

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Anna-Lise Rønde
Tlf
96605706
Adresse
Højskolevej 3
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-02-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
329966962
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Ingeniør og naturvidenskab
Stillingsbetegnelse
Beregner
Teknisk supporter
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce