Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Supporter - Produktionsanlæg

OK SNACKS A/S

Ikast-Brande, Midtjylland

Indrykket
08-04-2019

Del dette job

Kontakt
OK SNACKS A/S
Holmevej 6
7361 Ejstrupholm
Kontakt
John Pagaard
Tlf
75772888
7361 Ejstrupholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72345720
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk

Vi søger Tekniske Supportere, som tager ansvar!

OK Snacks A/S gennemlever kontinuerlig vækst og står for at skulle implementere en række nye tiltag, herunder en styrkelse af vores tekniske support. Derfor søger vi nu Tekniske Supportere, som meget gerne må have erfaring med vedligehold af produktionsanlæg.

 

Som Teknisk Supporter i OK Snacks A/S, har du et stort ansvar i forhold til både vores kunders og vores leverandørers opfattelse af virksomheden - dels i forbindelse med oplæring af operatører så de bliver endnu dygtigere til at betjene maskinerne, og dels i forbindelse med vedligeholdelse og reparationer af vores tekniske udstyr.

Det er også vigtigt at du er bevidst om at det samarbejde og trivsel der i dagligdagen skabes i virksomheden, har stor betydning for vores fælles engagement, og dermed også for kvaliteten af vore produkter.

Du vil blive oplært i vedligeholdelse, fejlfinding og betjening af vores produktionsanlæg.

Dine ansvarsområder og opgaver

Med reference til Teknisk Leder, omfatter dine ansvarsområder især:

  • Teknisk ekspert på pakke- og robotanlæg med fokus på casepakkere.
  • Tilsyn, reparation, smøring og vedligeholdelse af pakke- og robotanlæg.
  • Oplæring/mentoring af operatører, således at deres færdigheder øges.
  • Samarbejde omkring løsning af alle opgaver i Teknisk afd.
  • Nødreparation af alle maskintyper.
  • Læse og forstå tekniske manualer.
  • Vedligeholde og opdatere serviceplaner.
  • Udføre ad hoc reparationer af alle maskiner.

 

Om dig

Det er vigtigt, at du tager ansvar og brænder for dine opgaver, ligesom du kendetegnes ved at være systematisk, kvalitetsbevidst og god til at kommunikere. Du er selvstændig og fleksibel samt udadvendt og med et godt humør – og så har du lyst og vilje til at blive rigtig dygtig til dit arbejde sammen med dit team af dygtige kolleger.

Din faglige baggrund kan være mangeartet, men du skal have en teknisk uddannelse, som eks. Smed, Maskinarbejder, Elektriker eller El-montør. Du kan også være uddannet procesoperatør, automationsteknolog eller Maskinbygger. Uanset hvilken faglig baggrund du har, er erfaring med El et vigtigt punkt.

Du er i stand til at læse tekniske manualer, og du taler dansk på modersmålsniveau, og derudover er du i stand til at læse, skrive og tale engelsk.

Du indgår i vagtordning/tre-holdsskift på turnus sammen med to kolleger (fast hold kan evt. aftales), og du må påregne at weekendarbejde forekommer.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor alle arbejder selvstændigt og ansvarsfuldt. Vi har en uformel omgangstone og en organisation der er præget af at der er højt til loftet, og kort vej til beslutningstagerne. Vi har en sund kultur, gode ansættelsesforhold og attraktive personalegoder.

OK Snacks A/S er en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, hvis du selv viser initiativ og tager ansvar.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at ringe til HR konsulent John Pagaard på tlf. 20 90 49 70.

Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning og et opdateret CV til job@ok-snacks.dk og skriv ”Teknisk Supporter” i emnefeltet.

                                               

Om OK Snacks - høj kvalitet, komplet udvalg og masser af lækker smag

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, og er blandt verdens førende producenter af knasende sprøde flæskesvær. Samtidigt tilbyder vi et komplementært kvalitetssortiment af snacks, popcorn, peanuts, chips og Tex-Mex varianter. Både i form af egne mærker og som private label-produktion. ?

Vores høje krav til råvarer og kvalitet kendetegner også den brede vifte af snack- og specialprodukter, som vi producerer og markedsfører i dag. Gennem konstant produktudvikling tilbyder vi løbende et sortiment, der imødekommer markedets krav til fornyelse og nye smagsvarianter.

Vi eksporterer til mere end 20 forskellige lande, og vores produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og de nyeste teknologier

Læs mere om OK Snacks A/S på http://www.ok-snacks.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
OK SNACKS A/S
Holmevej 6
7361 Ejstrupholm
Kontaktperson
John Pagaard
Tlf
75772888
Adresse
7361 Ejstrupholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-04-2019
Udløber
03-05-2019
Kviknummer
LJA-72345720
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Beliggenhed