Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tofteskovens Børnehuse søger 2 uddannede pædagoger til vikariater

Rådhuset Hedensted

Hedensted, Østjylland

Indrykket
03-07-2019

Del dette job

Kontakt
Rådhuset Hedensted
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted
Kontakt
 
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
13-07-2019
Kviknummer
LJA-74317475
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Om jobbet
Den samlede institution Tofteskovens Børnehuse i Juelsminde med de to huse Tuen og Tusindfryd søger to uddannede pædagoger til vikariater – begge stillinger er på 35 timer - et barselsvikariat til 3 års gruppen Violerne i Tusindfryd og i en tidsbegrænset funktion som "flyver" frem til den 31. oktober 2019. Vi har samlet set plads til 27 vuggestuebørn - med 6 nye pladser på vej i Tuen og 125 børnehavebørn.

 

Din profil
Vi søger 2 pædagoger gerne med erfaring fra vuggestue/børnehave, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde med trivsel, læring og udvikling for vores skønne børn og være med til sikre dem en rigtig god tid hos os.

I det daglige skal du forholde dig til mange børn, forældre og dygtige kollegaer.

Du skal som pædagog hos os kunne agere inden for en fælles besluttet ramme og være loyal over for de værdier, pædagogiske principper osv., som skal kendetegne Tofteskovens Børnehuse.

Du skal kunne byde ind til det faglige, pædagogiske og kollegiale fællesskab med konstruktive og professionelle perspektiver i forhold til vores kerneopgave, børnene – det være sig i dagligdagen, men også til personalemøder, i det tværfaglige samarbejde og kollegialt – alt sammen inden for den ramme, som vi arbejder ud fra.

Vi forventer fleksibilitet, omstillingsparathed og engagement, samt evnen og viljen til at ville udvikle sig.

Du er i besiddelse af gode personlige og faglige kompetencer og kan give udtryk for dit pædagogiske ståsted i forhold til 0-6 års området.

Et must er evnen til at fordybe sig, men også kunne bevare overblikket over hele gruppen af børn.

Personligt har du en anerkendende stil, glimt i øjet, udviser nærvær, omsorg og rummelighed – du kan tage initiativ, ansvar og arbejde selvstændigt.

Dit samarbejde med forældrene skal være præget af en god kontakt og dialog omkring børnene.

 

Derfor skal du vælge os
Ansættelse hos os er en ansættelse i Tofteskovens Børnehuse og ikke kun i ét af husene.

Overordnet set arbejder alle dagtilbud i Hedensted Kommune med ”KLAR til Læring – i fællesskaber”, ”Program for Læringsledelse”, det tværfaglige samarbejde – relationel koordinering, MLE, pædagogiske læreplaner og mange andre spændende tiltag med omdrejningspunkt i forhold til forældreinddragelse, kvalitet og udvikling.

Vi kan tilbyde en samlet institution med 2 huse, hvor vi pt. er optaget af, at vi sammen med forældrene skal skabe højere kvalitet i samarbejdet mellem hjem og os, samt implementering af den styrkede læreplan. Griber du muligheden, har du stor indflydelse på det daglige arbejde med sparring og vejledning fra kollegaer, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere.

Du vil møde en masse dejlige børn og engagerede forældre, samt en samlet personalegruppe, som er kendetegnet ved dynamik, engagement, og at ”vi vil noget med de her børn”.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

 

Hvis du vil vide mere
For at finde ud af meget mere om os, og hvad vi kan tilbyde, henvises til vores hjemmeside www.tofteskovens.borneweb.dk

Du er yderligere meget velkommen til at kontakte institutionsleder Tine Vinther Kjeldgaard, Mobil 29121329 for at høre mere om stillingerne og aftale tid for et besøg.

 

Ansøgning
Da vi går ind i en sommerferieperiode, er det vigtigt, at du i din ansøgning skriver, om du er til rådighed for en eventuel samtale onsdag i uge 29 den 17. juli 2019 om formiddagen, da samtalerne vil blive afviklet denne dag.

Ansøgningsfrist er lørdag den 13. juli 2019.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Rådhuset Hedensted
Niels Espes Vej 8
8722 Hedensted
Kontaktperson
 
Adresse
8722 Hedensted
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-07-2019
Udløber
13-07-2019
Kviknummer
LJA-74317475
Jobtype
Deltid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed