Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trælastdirektør Herning

Roslev Trælast A/S

Herning, Vestjylland

Indrykket
24-09-2020

Del dette job

Kontakt
Roslev Trælast A/S
Hedelandsvej 12
7400 Herning
Kontakt
 
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2020
Udløber
19-11-2020
Kviknummer
LJA-81171311
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

STILLINGEN
Vi tilbyder en spændende lederstilling med mulighed for store personlige og faglige udfordringer i en dynamisk virksomhed og levende branche med salg til professionelle. ROSLEV søger en kundeorienteret og engageret trælastdirektør til vores afdeling i Herning, hvor du får det overordnede ansvar for afdelingens salgs- og driftsmæssige resultater. Sammen med dygtige og erfarne medarbejdere skal du udvikle ROSLEV Herning til at blive en endnu stærkere samarbejdspartner for nuværende og nye professionelle kunder.

Vi lægger vægt på, at du kan igangsætte og udføre salgsfremmende aktiviteter i samarbejde med hele teamet af medarbejdere, skabe ejerskabsfølelse for tiltagene samt kan følge op som aftalt. Det er derfor vigtigt, at du har evnen og lysten til at motivere og udfordre medarbejdere, så I sammen kan nå nye højder. Synlig ledelse og store forventninger falder dig naturligt, og du har flair for at få medarbejderne med, så I sammen kan nå forretningens mål samtidig med god trivsel blandt dine medarbejdere. 

DIN BAGGRUND
Vi forventer at:

  • Du har stor erfaring med ledelse og udvikling af medarbejdere.
  • Du har stor branche kendskab og erfaring med salg af byggematerialer til professionelle..
  • Du har et stærk kommercielt mindset og har erfaring med ledelse af en stærk salgsstyrke.
  • Du har solid forståelse for forretningsdrift.
  • Du besidder godt købmandskab og er struktureret.
  • Du trives med at være synlig og kan kommunikere med omgivelserne,
  • Du er holdspiller med stor gennemslagskraft samt et godt humør.
  • Du trives i en hektisk og travl hverdag, er engageret og god til at motivere dine medarbejdere til at gennemføre dine og Roslevs mål og strategier.
VI TILBYDER
Et spændende lederjob med stor frihed under ansvar. Du vil indgå i Roslevs øverste ledelse og derfor blive taget med på råd i overordnet drifts-, udviklings- og strategiarbejde. Du bliver en del af en meget stærk kultur med gode kollegaer i en dynamisk og professionel virksomhed. Omgangstonen er frisk og uhøjtidelig og vi vægter medarbejdertrivsel og medarbejderudvikling højt. Vi tilbyder velordnede arbejdsforhold og en løn og øvrige ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter når vi har den rette.  

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Roslev Trælast A/S
Hedelandsvej 12
7400 Herning
Kontaktperson
 
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
24-09-2020
Udløber
19-11-2020
Kviknummer
LJA-81171311
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed