Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trusted A/S søger Sales Manager

Hviid & Larsen

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
14-08-2020

Del dette job

Kontakt
Hviid & Larsen
Ballevej 2A
8600 Silkeborg
Kontakt
 
Tlf
23861555
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2020
Udløber
09-10-2020
Kviknummer
LJA-80872950
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg & Kommunikation, Marketing

Trusted A/S er en international, højteknologisk vækstvirksomhed fra 1999 med hovedsæde i Silkeborg. Trusted A/S udbyder IoT-enheder og en Cloudløsning og opererer indenfor mange segmenter bl.a. byggeri, jernbane, leje af maskiner og udstyr, service, OEM-salg, tyverisikring samt transport og logistik.

Trusted A/S har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier og sensorer til fx temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere. Via vores software, Trusted Visibility Suite, er det nemt for brugerne selv at skabe et overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation.

Trusted A/S’ produkter er over hele kloden med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer. Trusted har en stor eksport af vores løsninger, og det er primært i udlandet, den fremtidige vækst skal foregå.

VI UDVIDER OG SØGER en Sales Manager til vores i forvejen stærke salgsteam. Du bliver en vigtig brik i opnåelsen af virksomhedens vækststrategi. Du skal pleje og videreudvikle din egen kundeportefølje primært i Sydeuropa samt sikre stærke relationer og langsigtede partnerskaber. Via din egen pipeline af projekter skal du skaffe nye kunder til Trusted.

DIN PERSONLIGHED er vigtigere end din baggrund, men har du erfaring med salg af produkter med abonnements-/IoT-løsninger, er det en absolut fordel. Hvis du besidder kendskab til dynamikken i større internationale organisationer – uanset niveau – er dette ligeledes et plus.

Du har stor gennemslagskraft og udstråler troværdighed, og du ønsker at gøre en forskel i en virksomhed med en række stærke, konkurrencedygtige produkter. Du anvender løsningsorienteret salg, hvor du fokuserer på at skabe værdi for kunden. Du brænder for at sælge vores standardprodukter, og din succes vil i vid udstrækning afhænge af, at du er troværdig i dit salg, og du trives i kontakten med kunden og kan levere den gode kundeoplevelse.

Du får den nødvendige frihed til at skabe konkrete salgsresultater – med god backup fra teamet. Du arbejder hjemmefra, men skal forvente, at du minimum to gange om ugen møder på vores hovedkontor i Silkeborg. Derudover skal du forvente 60-70 rejsedage om året.

VORES ØNSKER TIL DIG:

 • Du har erfaring med salg af abonnements- / IoT-løsninger eller lign.
 • Du kan agere professionelt på alle niveauer
 • Du kan sparke døre ind og formår at få folk til at lytte
 • Du er åben og har en tillidsskabende personlighed
 • Du er løsningsorienteret med fokus på kundens behov
 • Du er selvstændig, struktureret og resultatorienteret
 • Du er fleksibel
 • Du har masser af gåpåmod og et højt drive
 • Du taler meget gerne spansk, fransk eller italiensk
 • Du behersker engelsk på et højt niveau
 • Du har egen bil og kørekort

VI TILBYDER DIG en attraktiv grundløn, der modsvarer dine kvalifikationer plus en bonusordning, der kan mærkes. Pension og sundhedsforsikring er ligeledes en del af din løn. Vi er lige flyttet i nye lækre lokaler i Silkeborg, hvor vi selvfølgelig tilbyder dig en frokostordning. Du vil få en stor grad af frihed for at nå dit salg.

Hviid & Larsen står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringspartner Randi R. Lyngesen på 23 86 15 55.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via nedenstående link iht. GDPR-lovgivningen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Hviid & Larsen
Ballevej 2A
8600 Silkeborg
Kontaktperson
 
Tlf
23861555
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2020
Udløber
09-10-2020
Kviknummer
LJA-80872950
Jobtype
Fuldtid
Fag
Salg & Kommunikation, Marketing
Beliggenhed