Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udvikler med fokus på frontend

Herning Folkeblad A/S

Indrykket
06-09-2019

Del dette job

Kontakt
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
20-09-2019
Kviknummer
330085765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Media
Stillingsbetegnelse
IT-udvikler
Forretningsudvikler, IT
Sprog
Dansk Læse/ tale

MEDIEHUSET HERNING FOLKEBLAD SØGER:

Udvikler med fokus på frontend

I Mediehuset Herning Folkeblad driver vi lokale medier i Herning, Ikast, Silkeborg og omegn. Vi beretter om det lokale, for de lokale. Vi kalder det Lokal med vilje. Vore digitale platforme skal videreudvikles. Vi har lige lanceret nye hjemmesider og apps for vore medier i Herning og Silkeborg på en ny redaktionel platform. Vi står overfor lancering af yderligere hjemmesider på denne platform. Vi er i gang med at etablere en ny forretningsplatform, der skal understøtte vores forretning på tværs af alle platforme. Vi er langt med anvendelse af data og personaliserede nyheder. Vores udviklingsafdeling i Herning er omdrejningspunktet for denne proces, og vi søger en udvikler med fokus på frontend, der skal være med til at drive og udvikle vore digitale platforme fremad, så de understøtter vores publicistiske mission og forretning.

PROFIL

 • Du har et par års erfaring med webudvikling, eller måske er du nyuddannet programmør. Det vigtigste er, at du har store ambitioner som frontend udvikler, med lyst og drive til at gøre en forskel.

 • Du har blik og forståelse for gode brugergrænseflader og god brugervenlighed og tænker altid UX ind i det, du udvikler.

 • Du er drevet af at lave tekniske løsninger, der er nemme at videreudvikle og drifte, og som performer godt samtidig med, at du har blik for hurtige og fleksible løsninger.

 • Du forstår vigtigheden af gode målepunkter på webløsninger. 

KOMPETENCER

 • Du kender din teknologi stack fra backend til frontend. Du formår at omsætte interaktion med APIer og backend systemer til velfungerende frontend løsninger.

 • Du kan webudvikle i PHP, Javascript, CSS og HTML. Kendskab til Git, Sass, Webpack (eller lignende), Npm og Composer er en fordel.

 • Du navigerer fortroligt i databaser og kan din SQL. 

ARBEJDSOMRÅDER

 • Omsætte og udføre grafiske ideer og udkast til produktionsklare webløsninger.

 • Udvikle nye websites, portere eksisterende sites og løsninger til ny teknisk platform samt optimere dem.

 • Udvikling af microservices, der optimerer værktøjer og processer, eksempelvis komponenter til vores redaktionelle platform.

 • Integration af 3. parts løsninger, eksempelvis liveblogging, brugermåling, performancemåling, m.v.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, som du i høj grad selv er med til at forme i tæt samarbejde med resten af organisationen. Du kommer med på en rejse, som sigter efter at transformere vores mediehus mod et solidt digitalt eksistensgrundlag.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte digital udviklingschef Kartin Hansen på tlf. 53 78 70 88.

ANSØGNING

Ansøgning og CV mailes som Webudvikler - frontend til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk senest 20. september 2019. Tiltrædelse: 1. november 2019 eller snarest muligt.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Tina Nortvig Mortensen
Tlf
96263700
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-09-2019
Udløber
20-09-2019
Kviknummer
330085765
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Media
Stillingsbetegnelse
IT-udvikler
Forretningsudvikler, IT
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed