Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsingeniør

Gemina Termix Production A/S

Midtjylland

Indrykket
10-03-2021

Del dette job

Kontakt
Karina Friis Skov
Tlf
40555541
Navervej 15
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-03-2021
Udløber
13-04-2021
Kviknummer
330552547
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab
Stillingsbetegnelse
Udviklingsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale


Vi søger endnu en udviklingsingeniør, der har lyst til at udfolde sit tekniske og innovative talent i en virksomhed i vækst, og som vil være med til at udvikle fremtidens fjernvarmeanlæg. Du bliver en del af vores udviklingsteam på ni dedikerede medarbejdere, der alle glæder sig til at være din sparringspartner i det daglige arbejde. Her får du selvstændigt projektledelsesansvar for udvikling af produkter og  komponenter på baggrund af kundeønsker og fremtidens krav inden for normer og teknologi, hvilket sker i tæt samarbejde med specielt salg, indkøb og produktion.

Du tilbydes et job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af forskellige produkttyper og en varieret hverdag. Vi arbejder i et internationalt og lean-orienteret miljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du får naturligvis den nødvendige træning i vores systemer og programmer.


Baggrund og kompetencer


Vi forestiller os, at du har en baggrund som ingeniør, tekniker, maskinmester eller lignende kombineret med erfaring med udvikling af løsninger.


Derudover at du:

  • Kan anvende og udvikle i 3D-programmer. Vi bruger Creo og Windchill

  • Har interesse for hands-on-test af nye løsninger

  • Trives med tæt kontakt til produktionen ved udvikling af nye produktionsmetoder og implementering af nye produkter, herunder levering af optimal dokumentation til produktionen

  • Kan begå dig på engelsk, da vi er del af en international koncern

Personligt skal du kunne håndtere selvstændige opgaver, hvor du selv prioriterer og frem for alt når i mål med dine opgaver. I et dynamisk og til tider hektisk miljø med stor specialviden kan du bevare roen og holde fokus på opgaverne. Du kan tænke anderledes og er fyldt med gode idéer samtidig med, at du kan få idéerne ført ud i livet.


Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet
, er du velkommen til at kontakte Engineering Director Karina Friis Skov på 4055 5541. Vil du udvikle markedets førende produkter, så send din ansøgning via linket på
www.termix.dk/job


Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 125 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har virksomheden sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Gemina Termix Production A/S

Del dette job

Kontaktperson
Karina Friis Skov
Tlf
40555541
Adresse
Navervej 15
7451 Sunds
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-03-2021
Udløber
13-04-2021
Kviknummer
330552547
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab
Stillingsbetegnelse
Udviklingsingeniør
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed