Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ulfborghus søger faste pædagogiske weekendvagter og løse tilkaldevikarer

Region Midtjylland

Holstebro, Vestjylland

Indrykket
14-11-2019

Del dette job

Kontakt
Region Midtjylland
Skovstien 2
6990 Ulfborg
Kontakt
 
6990 Ulfborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
LJA-77467399
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Undervisning og pædagogik

Antallet af medarbejdere i afdelingen skal udvides, for at vi kan dække alle weekendvagter.
Specialområdet Børn og Unge, Ulfborghus i Ulfborg søger derfor social- eller sundhedsfaglige medarbejdere til fast weekendarbejde 12 t/u samt løse vikartimer til at arbejde med børn og unge med en diagnose indenfor autismespekteret samt gennemgribende udviklingsforstyrrelse.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en uddannelse som pædagog, social- og sundhedsassistent eller en anden relevant uddannelse, eller du er under uddannelse eller har erfaring indenfor området, og at du brænder for at arbejde indenfor børn/unge..
Vi lægger også vægt på, at du har

 • lyst og evne til at yde basal hjælp til borgere med komplekse sociale og psykiske udfordringer
 • stor bevidsthed om din egen faglighed.
 • personlig modenhed og bevidsthed om at bruge dig selv i relationen til primært borgerne, sekundært til kolleger og andre samarbejdspartnere.
 • dokumenteret evne til at arbejde med skriftlighed i elektronisk dokumentation.
 • lyst til at arbejde med struktur og støttesystemer i et struktureret miljø
 • kørekort (B)

  Om stillingerne
  Vi mangler faste medarbejdere til weekendvagter og som løse tilkaldevikarer. Vores nye kollegaer får til opgave i samarbejde med tilbuddets øvrige personale at varetage det pædagogiske arbejde med børnene og de unge både på døgnafsnittet Ulfborghus og i Aflastningen ved Ulfborghus. Her er god mulighed for at blive introduceret til opgaverne samt for sparring i dagligdagen, da der altid er flere på arbejde samtidig. Vi forventer, at vores nye kollegaer også kan træde ind som ferieafløsere.

  Arbejdsopgaverne består blandt andet i, at støtte borgerne i alle dagligdagens gøremål samt medvirke ved mål og udviklingsarbejde ved børnene. Arbejdsopgaverne er meget alsidige, det spænder fra den helt praktiske medhjælp/støtte, til den daglige hygiejne, til svære psykosociale udfordringer.
  Indsatsen skal løbende tilpasses den enkelte borgers muligheder, ressourcer og ønsker. Du skal også deltage i almindelig daglig husførelse og rengøring.

  Vi tilbyder
 • Refleksion, supervision og kompetenceudvikling.
 • En solid introduktion til arbejdsopgaverne.
 • Udstrakt kompetence og ansvar i et tværfagligt kollegateam.

Hvem er vi?
Ulfborghus er pr 1. januar blevet ny-godkendt af Det Sociale Tilsyn, som et tilbud målrettet børn og unge under 18 år indenfor autismespekteret med gennemgribende udviklingsforstyrrelse mm.
Målgruppen kan desuden have komorbiditet bl.a. i form af psykiatriske lidelser og adfærdsproblemer.
Ulfborghus er et bo- og behandlingstilbud (døgntilbud) under Specialområde Børn og Unge (SBU) i Region Midtjylland.

Ulfborghus er normeret til 12 børn og unge i alderen 5 -18 år (§ 66 stk. 1). Ulfborghus drifter desuden et internt skoletilbud med op til 10 pladser samt en aflastningsafdeling. Ulfborghus et ét samlet tilbud, men fysisk indrettet med en børne- og en ungeafdeling. Desuden foregår aflastning og skoletilbud i en særskilt bygning.

Til afdelingerne er knyttet et kontaktteam, bestående af et antal medarbejdere, som varetager planlægning og gennemførelse af det praktiske arbejde samt det pædagogiske udviklingsarbejde omkring børnene og de unge. Som medarbejder på Ulfborghus vil du blive tilknyttet et kontaktteam. Den enkelte medarbejder har uddelegerede ansvarsområder i forhold til de opgaver teamet skal løfte.

Borgerne medinddrages i alle gøremål ud fra den enkeltes forudsætninger. Det daglige nærmiljø danner basis for borgernes trivsel og tryghed, samt giver grobund for udvikling af selvstændighed.

Læs mere om os på www.sbu.rm.dk

Yderligere oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Stillingerne ønskes besat den 1. december  2019 eller snarest herefter.

Flere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Bente R Jakobsen telefonnr. 51264937 eller ved teamleder Jesper Halkjær Kronbæk på telefonnr. 23996098.

Ansøgningsfrist
Vi har akut behov for weekendafløsere, derfor vil vi have løbende samtaler.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale


 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Skovstien 2
6990 Ulfborg
Kontaktperson
 
Adresse
6990 Ulfborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
LJA-77467399
Jobtype
Deltid
Fag
Undervisning og pædagogik
Beliggenhed