Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Unik chance for at arbejde med klima- og naturprojekter i Søhøjlandet

Silkeborg Kommune

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
18-05-2022

Del dette job

Kontakt
Silkeborg Kommune
Søvej 3
8600 Silkeborg
Tlf
+4520517550
Kontakt
 
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
08-06-2022
Kviknummer
LJA-83624759
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Land-, skov- og havebrug

Klimaet står højt på dagsordenen i Silkeborg Kommune. Vi har derfor brug for endnu en dygtig, erfaren og dedikeret kollega, som vil bidrage til, at vi når vores ambitiøse klimamål.

Silkeborg kommune har prioriteret 10 mio. kr. til klima- og naturprojekter som et led i kommunens mål om at være CO2 neutral i 2025. En opgave, som kræver fremdrift og handling

Du kommer til at stå i spidsen for at finde, planlægge og realisere en række klima- og naturprojekter, som kan være med til at reducere klimabelastningen fra lavbundsarealer. Det skal ske i tæt samarbejde med lodsejere. Det er derfor vigtigt, at du mestrer den konstruktive dialog med lodsejere og kan skabe fremdrift og aftaler. En del af opgaveløsningen kan også indeholde gearing af kommunale midler via fundraising.

Du vil ligeledes få en vigtig rolle i en ny tværgående projektgruppe, der arbejder med naturgenopretningsprojekter og vandløbs- og vådområdeprojekter. Målet med gruppen er at tænke på tværs af organisationen og finde synergier og win-win-løsninger. Her vil du også få gode muligheder for sparring og bidrag til opgaveløsningen.

Opgaven er en del af en større opgave om at gøre Silkeborg Kommune CO2 neutral i 2025 - en opgave, der er forankret i klimasekretariatet.

Vores forventninger til dig

  • Du er en dygtig forhandler med en uddannelse som ingeniør, biolog, landskabsforvalter eller lignende.
  • Du har erfaring med at samarbejde med, og skabe gode relationer til lodsejere. Du vil også skulle samarbejde med rådgivere og interesseorganisationer inden for området, så erfaringer hermed er en fordel, men ikke et krav.
  • Du har et godt kendskab til relevant lovgivning på natur- og miljøområdet. Ligeledes vægtes indsigt i myndighedsarbejdet omkring disse typer projekter højt.
  • Du må meget gerne have erfaringer med vådområder, da det bliver omdrejningspunktet for dit arbejde.
  • Du besidder engagement, initiativ og overblik – og du kan se løsninger og udfordringer i opgaverne fra forskellige side.
  • Du skal kunne bidrage og indgå i vores teambaserede organisation, som er selvstyrende i opgaveløsningen.


Vi tilbyder

  • Et godt og uformelt arbejdsklima med en fri omgangstone
  • 37 timers fleksibel arbejdsuge
  • Mulighed for efteruddannelse og faglig sparring med kollegaer
  • Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer
Stillingen er en projektansættelse på 37 timer pr. uge, som løber til udgangen af 2025.

Arbejdspladsen
Du bliver end el af Natur- og Miljøsektionen, hvor vi er 45 engagerede medarbejdere med mange forskellige kompetencer. Mange os arbejder med den grønne omstilling i det daglige. Vi er organiserede i faglige teams med en meget selvstændig opgaveløsning. Du bliver en del af Team Vandløb og søer, som består af 10 medarbejdere.

Vi har ansvaret for at løse kommunale myndighedsopgaver på natur- og miljøområdet, der også omfatter opgaver inden for natur, virksomheder, jordforurening, varmeforsyning, klima, affald, landbrug og grundvand.

Sektionen er en del af Teknik- og Miljøafdelingen, som også omfatter sektionerne Plan og Byg, Vej og Trafik samt Informatik.

Stillingen ønskes tiltrådt senest 1. august 2022 eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Natur- og Miljøchef Morten Horsfeldt Jespersen, tlf.: 20 51 75 50 eller biolog Anders Aahave, tlf.: 89 70 20 87

Ansøgningsfrist 8. juni 2022. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 16. juni 2022.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik nedenfor på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Silkeborg Kommune
Søvej 3
8600 Silkeborg
Tlf
+4520517550
Kontaktperson
 
Adresse
8600 Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-05-2022
Udløber
08-06-2022
Kviknummer
LJA-83624759
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Land-, skov- og havebrug
Beliggenhed