Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UX Designer

DEIF A/S

Skive, Vestjylland

Indrykket
04-01-2022

Del dette job

Kontakt
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontakt
 
Tlf
+4596149673
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2022
Udløber
08-02-2022
Kviknummer
LJA-83171313
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Marketing, Media, Kunst, kultur og sport

I DEIF er vi på en vækstrejse med et stærkt ønske om at gøre en forskel i verden. Vores ambition er at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer. Vi ønsker at være den foretrukne samarbejdspartner inden for energieffektivitet og anerkendt for vores intelligente platforme og produkter, som anvender ny teknologi til smarte løsninger.

Vi håber, du vil med på vores rejse mod en ren og grøn fremtid!

Lige nu søger vi en UX Designer til vores udviklingsafdeling
For at styrke DEIF’s brand som værende førende inden for vores område, søger vi en dygtig UX designer med speciale i interaktionsdesign. Som UX Designer i DEIF bliver du en del af et stærkt og passioneret UI-team bestående af 16 udviklere. Du vil blive involveret i, og få stor indflydelse på, hele idé- og udviklingsfasen sammen med Product Manager og Product Owner og herved fungere som bindeled mellem forretning og udvikling.

                             ”I tæt samarbejde med dine kollegaer vil du få ansvaret for at omdanne forretnings- og kundebehov til værdiskabende brugerinterfaces. Du vil være med fra den første idegenerering, som ofte foregår ved design sprints, til den afsluttende verifikation, og du vil i samarbejde med udviklerne løbende skulle teste og forbedre dit design for i den sidste ende at levere den helt rigtige løsning.”, fortæller afdelingsleder, Thomas Hestbech.

Foruden en spændende hverdag fyldt med udfordrende opgaver, tilbyder vi et professionelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, selvstændighed og medindflydelse er nøgleord.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet inden for informationsvidenskab, medialogi, digital design eller lignende med erfaring i interaktionsdesign. Du kan anvende gængse værktøjer til prototype generering og udarbejdelse af wireframes i eksempelvis Adobe XD eller Figma. Har du kendskab til grafisk design vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du er drevet af at skabe den gode brugeroplevelse og kan bidrage med nytænkende ideer og evner at tænke ud af boksen når udfordringerne kræver det. Vigtigst af alt er du passioneret for dit fag og er parat til at suge viden til dig og dele den med andre! 

Det er et krav, at du behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

Hvad kan du forvente af DEIF?
Vi kan tilbyde dig et job i en stærkt værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbyder vi fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Du har derudover mulighed for at arbejde fra vores kontorer i enten Skive, Silkeborg eller Odense.

DEIF er meget optaget af social ansvarlighed og samfundsansvar, og vi har et helt særligt fokus på bæredygtighed. Vi har derfor indført vores eget etiske regelsæt (Code of Conduct), der bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt via vores hjemmeside https://www.deif.com/career/job-openings/. Bemærk at vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Thomas Hestbech på thh@deif.com eller +45 9614 9673.

”Vi vil gerne klæde dig godt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig her et gratis online-kursus med det vigtigste, du skal vide for at komme i betragtning til jobbet.
Træningen tager ca. 1 time at gå igennem – og du kan let plukke i de enkelte emner udfra dit behov. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at lykkes bedst muligt – allerede INDEN du bliver ansat.
Klik her og sign-up til vores Ansøger-træning:

https://hrcaseforum.simplero.com/page/185497-deif-ansoeger

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf
+4596149614
Kontaktperson
 
Tlf
+4596149673
Adresse
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-01-2022
Udløber
08-02-2022
Kviknummer
LJA-83171313
Jobtype
Fuldtid
Fag
Marketing, Media, Kunst, kultur og sport
Beliggenhed