Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Værkstedstekniker til Brødrene Dahl Ventilcenter

Brødrene Dahl

Midtjylland

Indrykket
25-11-2022

Del dette job

Kontakt
Brødrene Dahl
Hvidelvej 4
7400 Herning
Tlf
23406114
Kontakt
Jesper Have
Tlf
23406114
Hvidelvej 4
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2022
Udløber
30-12-2022
Kviknummer
331418370
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Værkstedstekniker
Sprog
Dansk Læse/ tale


Har du hænderne skruet rigtigt på, erfaring med metalbearbejdning og en lille Georg Gearløs i maven? Og kan du se dig selv arbejde med ventiler og aktuatorer? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en værkstedstekniker, der sammen med resten af teamet hos Brødrene Dahl Ventilcenter kan opretholde og videreudvikle de services, vi tilbyder vores kunder inden for ventiler og aktuatorer.

Velkommen til Brødrene Dahl Ventilcenter
Brødrene Dahl Ventilcenter er Brødrene Dahls videncenter for ventiler og aktuatorer under brandnavnet EGO. Hos BD Ventilcenter bliver du en del af et team af dygtige og imødekommende kollegaer med højt fagligt niveau inden for ventiler, aktuatorer og tilbehør samt eget værksted, kontor og lager. Vores andel i ventilbranchen er betydningsfuld, og sammen med vores leverandører tilbyder vi løsninger, der skaber stor værdi for vores kunder.

Hos BD Ventilcenter vil du opleve et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Hos os vægtes høj service, stærk faglighed samt ordentlighed og fællesskab højt. Vi har fokus på medarbejdertrivsel, kan lide at samarbejde, og vi smider gerne en pølse på grillen og hygger os sammen fra tid til anden.
 
Om jobbet
Som værkstedstekniker bidrager du til at løse de daglige opgaver på vores værksted og indgår i løbende dialog om produktudvikling og opgaveløsning. Arbejdsopgaverne er forskelligartede men omhandler svejseopgaver og sammenbygning af ventiler og aktuatorer, hvori der også indgår mindre produktion af tilbehør på fræser eller drejebænk. Derudover renoverer du ventiler og aktuatorer, og i ny og næ udfører du opgaver ude af huset, når du følger op på vores leverancer. Alt i alt sikrer du de bedst mulige produkter og god service - til stor glæde for vores kunder.   

Din profil
Vi søger en ny kollega, med en alsidig baggrund, hænderne godt skruet på og erfaring med svejsning; TIG / CO2 samt med fræser og drejebænk. Vi vægter et godt humør og en iderig samt vidensøgende tilgang til opgaverne, der løses både alene og i samarbejde.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en håndværksmæssig uddannelse som smed, maskinarbejder, industritekniker eller lign.  
  • Har teknisk indsigt og kan omsætte det til løsninger samt forstå tegninger og produktinstruktioner
  • IT-erfaring med Office-pakken er en fordel
  • Har overblik, gode koordineringsevner og evnen til at disponere din tid optimalt
  • Har kørekort B og gerne truckkort
Vi tilbyder
Udover et spændende job med gode kollegaer tilbyder vi:
  • Favorable arbejdsforhold og fleksibilitet i forhold til arbejdstider
  • Et onboarding-program, som sikrer, at du kommer bedst muligt fra start. Vi påtænker et fornuftigt overlap med vores nuværende kollega, inden han går på velfortjent pension
  • God sundheds- og pensionsordning samt andre medarbejdergoder
  • Løbende uddannelsesmuligheder samt fokus på personlig og faglig udvikling
Lyder det som noget for dig?
Så ansøg allerede i dag! Vi ønsker nemlig at byde vores nye kollega velkommen så hurtigt som muligt og afholder løbende samtaler.

Bemærk: Søg gerne stillingen ved blot at give Jesper et kald eller upload dit CV.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kategorichef Jesper Have på tlf. +45 23 40 61 14.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Om Brødrene Dahl
Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Målet har altid været at give kunderne de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle vores kunders forretning.

Brødrene Dahl er Danmarks største grossist inden for VVS og VA. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Virksomheden er kompetenceleverandør, har en stor webshop og 53 butikker spredt over hele landet, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier. Brødrene Dahl indgår sammen med Øland og Zupply i Saint-Gobain-koncernen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Brødrene Dahl
Hvidelvej 4
7400 Herning
Tlf
23406114
Kontaktperson
Jesper Have
Tlf
23406114
Adresse
Hvidelvej 4
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-11-2022
Udløber
30-12-2022
Kviknummer
331418370
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Værkstedstekniker
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed