Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedligeholdelsestekniker

Arla Foods Ingredients Group P/S; Danmark Protein, Engroslager

Indrykket
11-09-2018

Del dette job

Kontakt
Martin Thim jensen
Tlf
72177977
Sønderhøj 10
8260 Viby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
329876941
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Detail- og engroshandel, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Værkstedstekniker
Tekniker
Erfaringer - I højere grad
Maskinvedligeholdelse, procesindustri, Vedligeholdelse af elektriske installationer, Drift og vedligehold
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein Arla Foods Ingredients Group P/S Nr. Vium

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste produktions- og pakkeriudstyr på en moderne fabrik i fortsat vækst? Vi har travlt og ansætter derfor flere kolleger, så vi sammen i en udvidet medarbejderstab kan nå vores mål. Du har nu chancen for at blive en af vores nye vedligeholdsteknikere på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk. Vi beskæftiger ca. 425 medarbejdere og producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler i hele verden.

Vedligehold og reparation af produktionsanlæg
På mejeriet har vi stort fokus på vedligehold og ser det som en væsentlig faktor, da vi er meget afhængige af at holde produktionen kørende alle døgnets timer. Som vedligeholdstekniker bliver din opgave at sikre, at vores produktionsudstyr kører optimalt ved at holde vores produktionsudstyr kørende via forebyggende vedligehold samt løbende reparationer.

For at trives i rollen er det afgørende, at du brænder for at arbejde med den nyeste teknik, maskiner og forebyggende vedligehold. I stillingen vil du nemlig blive udfordret teknisk, og vi vil sikre, at du løbende har mulighed for at udvikle dig via kurser og implementering af nyt udstyr.

Omstillingsparat tekniker med fokus på kvalitet og service
Det vil være en fordel, hvis du har en teknisk uddannelse som f.eks. elektriker, mekaniker eller reparatør, men vigtigst er, at du har god teknisk forståelse og er klar til nye udfordringer.

Vi søger en grundig teknikker, som værdsætter et højt service- og kvalitetsniveau. Vigtigst er, at du kan arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du er omstillingsparat og sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Desuden er du holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Arbejdstiden vil være fast daghold fra mandag til fredag. Derudover vil der på sigt være mulighed for at komme med i vagtordning.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 24. september. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Mærk din ansøgning Vedligeholdelsestekniker og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk eller via mail til MAJEN@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder Martin Thim Jensen på email majen@arlafoods.com eller tlf. 72177977.

At Arla, we do so much more than make some of the worlds favourite dairy products. We make healthy taste delicious, mornings worth getting up for and family dinners unforgettable. Arla, Castello and Lurpak brands like these make us a vital, natural part of modern life in over 100 countries around the world. To find out what part you can play, visit arla.com/career.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Martin Thim jensen
Tlf
72177977
Adresse
Sønderhøj 10
8260 Viby
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-09-2018
Udløber
24-09-2018
Kviknummer
329876941
Jobtype
Fuldtid
Fag
Detail- og engroshandel, Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Værkstedstekniker
Tekniker
Kompetencer
Maskinvedligeholdelse, procesindustri, Vedligeholdelse af elektriske installationer, Drift og vedligehold
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed