Gem annonce

Vedligeholder, forsyningen

Danish Crown A/S

Indrykket
05-07-2022

Del dette job

Kontakt
Jeppe Lorenzen
Tlf
22307715
Danmarksgade 22
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2022
Udløber
09-08-2022
Kviknummer
331226787
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Vedligeholdstekniker
Vedligeholdelsesmedarbejder
Vedligeholdelsestekniker
Vedligeholder
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vedligeholder, forsyningen

Til Danish Crown, Herning

Motiveres du af at have stor indflydelse på egne opgaver, og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af tekniske anlæg? Tiltaler det dig samtidig at blive en del af en international koncern? Så er du måske den forsyningsmand, vi søger til at blive en del af holdet i forsyningsafdelingen på vores slagteri i Herning.

Vedligeholdelse af tekniske anlæg

Du vil i jobbet have mulighed for at få stor indflydelse på egne opgaver, og have muligheden for at præge forsyningen i den retning, vi skal i.

Dine overordnede opgaver bliver primært:

  • at drifte og vedligeholde forsyningsanlæg.

  • at lave forbedringer og optimeringer af anlæggene over hele fabrikken.

  • at have ansvar for ventilationsanlæg, store fryse- køleanlæg, varme- og kuldeforsyning, dampkedler, vandforsyning samt spildevand og trykluftanlæg.

Dit rul af vagter starter tidligst kl. 6.00-14:20, og senest kl. 08.30-16.30 mandag-fredag. I teamet er vi gode til selv at koordinere vores arbejdstider indenfor tidsrammerne samt til at dække hinanden ind, derfor kan arbejdstiderne være fleksible.

Da forsyningsanlægget kører i døgndrift, vil rullet yderligere omfatte en døgnvagt hver 4. uge, mandag - mandag, hvor du skal være tilgængelig via vagttelefonen. Derfor er det en fordel, hvis du er fra lokalområdet (ca. 15-30 km).

Har du flair for det tekniske og en løsningsorienteret tilgang til opgaver?

Vi ser gerne at du er en person, der har hænderne godt skruet på og har en baggrund som smed, automatikmekaniker, køleteknikker, industri-elektriker, landbrugs-maskinmekaniker, eller lignende.

Du har erfaring med fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg gerne fra en lignende stilling. Samtidig er det en fordel, med kølecertifikat E og/eller udvidet kedelpasserbevis. Du vil få en grundig oplæringsperiode, og kommer ikke til at stå på egne ben, før du er klar til det.

Om dig som person ser vi gerne, at du har et stort gåpåmod, kan lide at tage ansvar og sætte dit præg på de opgaver, du løser. Samtidig, vil du i takt med, at du tager mere ansvar få en større indflydelse og medbestemmelse over dine opgaver. Du motiveres af at blive udfordret og er ikke bange for at træffe beslutninger. Vi ser gerne, at du er i stand til at vise velvilje, er løsningsorienteret, og ikke bange for at bevæge dig uden for dit fagområde. Herudover forventes det, at du besidder IT-kundskaber på et brugerniveau.

Appetit efter mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Forsyningsmester, Jeppe Lorenzen på tlf. 22307715.

Send din ansøgning snarest muligt via vores jobside, https://jobs.danishcrown.com/, da vi vurderer og indkalder til samtaler løbende.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Kontaktperson
Jeppe Lorenzen
Tlf
22307715
Adresse
Danmarksgade 22
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-07-2022
Udløber
09-08-2022
Kviknummer
331226787
Jobtype
Fuldtid
Fag
Industri & Håndværk
Stillingsbetegnelse
Vedligeholdstekniker
Vedligeholdelsesmedarbejder
Vedligeholdelsestekniker
Vedligeholder
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce