Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vedligeholder til Danish Crown i Herning

Danish Crown A/S

Indrykket
23-10-2019

Del dette job

Kontakt
Kurt Andersen
Tlf
29372021
Danmarksgade 22
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330110954
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Detail- og engroshandel, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Smed
Mekaniker
Automatiktekniker
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vedligeholder til Danish Crown Herning

Motiveres du af at yde høj service, og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af et produktionsanlæg? Så er du måske den kvalitetsbevidste og stable vedligeholder, vi søger til at blive en del af holdet i teknisk afdeling på vores slagteri i Herning.

Du får din daglige gang på vores travle slagteri i Herning, der tæller over 600 medarbejdere. Her bliver du en del af teknisk afdeling, der er et stærkt hold på 25 kolleger med forskellige tekniske baggrunde. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger i teamet, hvor der altid er plads til både alvor og sjov.

Jobbet

Dit overordnede ansvar bliver at opretholde produktionen på den bedste og mest omkostningseffektive måde, da et velfungerende produktionsanlæg er afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Service og fejlfinding på anlægget

  • Mekanisk vedligehold og optimering af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførsel

  • Deltagelse ved mindre og større projekter, udvidelser og forbedringer

Dit område vil blive på slagtegangen, hvilket betyder, at du vil blive udfordret på dine tekniske evner inden for forskellige fagområder. De tidlige vagter starter kl. 5:00, og hver 6. uge vil du få den seneste vagt, som slutter kl. 17:05.Du kommer til at få en grundig oplæringsperiode, hvor du tilegner dig de nødvendige kompetencer, og du kommer ikke til at stå på egne ben, før du er klar til det.

Hvem er du?

Du er nok uddannet smed, mekaniker, automatiktekniker eller tilsvarende, men en sund interesse for teknik er det vigtigste. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fejlfinding af produktionsudstyr, og hvis du kan svejse i rustfri. Herudover forventer vi, at du:

  • kan arbejde med IT og behersker dansk i skrift og tale

  • er stabil, yder god service og er kvalitetsbevidst

  • er i stand til at holde hovedet koldt og bevare overblikket i pressede situationer

Du har et godt drive og er løsningsorienteret i din tilgang til opgaverne. Da man har stor indflydelse på opgaveløsningerne, er det essentielt, at du tager naturligt ejerskab over dine opgaver og får dem bragt i mål hver gang.

Lyder det som noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mestersvend Kurt Andersen på 2937 2021 eller Maskinchef Anders Vinther på 5197 9928.

Tiltrædelse snarest muligt

Send din ansøgning snarest muligt via vores jobside, https://jobs.danishcrown.com/  da ansøgningerne behandles løbende, og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Kontaktperson
Kurt Andersen
Tlf
29372021
Adresse
Danmarksgade 22
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
23-10-2019
Udløber
27-11-2019
Kviknummer
330110954
Jobtype
Fuldtid
Fag
Detail- og engroshandel, Øvrige stillinger
Stillingsbetegnelse
Smed
Mekaniker
Automatiktekniker
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed