Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet søger en fagansvarlig ingeniør med flair for stålkonstruktioner

Vejdirektoratet – Skanderborg

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
14-03-2023

Del dette job

Kontakt
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf
61937412
Kontakt
 
Tlf
28727616
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
03-04-2023
Kviknummer
LJA-84614895
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg

Vil du sætte dit præg på bæredygtige projekter som støjskærme og overdækninger til ladeparker? Vil du have stor handlefrihed og sætte turbo på karrieren? Så kunne vi godt bruge din ekspertise!

”I kampen for at omstille Danmarks infrastruktur i en mere bæredygtig retning, kommer du til at have en vigtig rolle her hos os. Som fagansvarlig for konstruktioner får du nemlig mulighed for at være med til at skærme os alle mod støjen fra motorvejene og samtidig udbygge Danmarks ladeinfrastruktur,” fortæller afdelingsleder Lene Højris.

Vi tilbyder et job med mange facetter, hvor du som fagansvarlig for konstruktioner involveres i planlægning og opførelse af nye konstruktioner, som blandt andet inkluderer støjskærme, skilteportaler og overdækninger af ladeparker.

Herudover får du selvstændigt ansvaret for planlægning og gennemførelse af den daglige drift og vedligeholdelse på flere af vores eksisterende konstruktioner.

Dine opgaver og ansvarsområder

”Du bliver stillet over for en perlerække af udfordrende opgaver med mange samarbejdspartnere, og det kan til tider gå stærkt. Samtidig har du dog en solid rygdækning i form af loyale kollegaer, som er der, når du har brug for det, fortæller afdelingsleder Lene Højris.

Vi tilbyder et job med mange facetter, hvor du får rig mulighed for at præge din egen rolle, og du vil blandt andet kunne få følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Involvering i planlægning og opførelse af nye støjskærme. Du vil have ansvaret for den konstruktionsmæssige del af projektet.
  • Ansvar for udvikling af bæredygtige koncepter for skøjskærme i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Selvstændigt ansvar for planlægning og gennemførelse af den daglige drift og vedligeholdelse af vores støjskærme, skilteportaler m.m.
  • Opdatering af Vejdirektoratets retningslinjer for støjskærme, herunder projekteringsvejledninger, håndbøger osv.
Teknisk velfunderet ingeniør med relevant erfaring

Vi ser gerne, at:

  • du har en uddannelse som konstruktionsingeniør
  • du har erfaring indenfor projektering og beregning af stålkonstruktioner, fx støjskærme og skilteportaler
  • du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og du kan kommunikere tydeligt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • du kan arbejde selvstændigt, har overblik og er systematisk og grundig
  • at du brænder for bæredygtig udvikling af konstruktioner
Velkommen til Bygværksafdelingen

Du kommer til at arbejde i Bygværksafdelingen, som er kompetencecenter for alt bygværksrelateret arbejde i Vejdirektoratet. Vi har ansvaret for drift og forvaltning af den eksisterende bygværksmasse og for udbygning af eksisterende bygværker og nyanlæg på de eksisterende statsveje og andre infrastrukturprojekter.

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, og du kommer til at arbejde i en dynamisk matrixorganisation med mulighed for videndeling i såvel interne, som nationale og internationale netværk.

Bygværksafdelingen består af omkring 30 medarbejdere fordelt med ca. halvdelen på Vejdirektoratets kontor i Hedehusene og halvdelen i Skanderborg. Arbejdsstedet for denne stilling kan være enten Hedehusene eller Skanderborg – det er op til dig!

Dine løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, og vi har fokus på din faglige udvikling. Der vil være mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Vejdirektoratet i Skanderborg eller Hedehusene, hvor du bliver du en del af Drift og Teknik Divisionen, Området Befæstelser, Bygværker & Måling.

Vil du vide mere om stillingen…

… så kan du kontakte afdelingsleder Lene Højris, på tlf. 2872 7616.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet generelt, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?

Send dit CV til os senest mandag den 3. april 2023. Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 11. april 2022 i København og onsdag den 12. april i Skanderborg.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Ansøg” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf
61937412
Kontaktperson
 
Tlf
28727616
Adresse
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-03-2023
Udløber
03-04-2023
Kviknummer
LJA-84614895
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ingeniør og naturvidenskab, Bygge og anlæg
Beliggenhed