Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en Uddannelseschef på Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland

SOCIAL-OG SUNDHEDSSKOLEN

Herning, Vestjylland

Indrykket
01-12-2023

Del dette job

Kontakt
SOCIAL-OG SUNDHEDSSKOLEN
Gullestrupvej 10
7400 Herning
Tlf
96272929
Kontakt
Inge Dolmer
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
LJA-85141728
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

På social- og sundhedsskolerne er vi med til at uddanne stærke fagpersoner, der kan drive og udvikle vores fælles velfærd. 

Vores Kommuner og Region har fortsat et stort behov for mange flere velfærdsuddannede, så derfor er der behov for gode stærke samarbejder og strategisk bevågenhed på området.  

Derfor søger vi en Uddannelseschef med blik for både det strategiske og det pædagogiske og som er en god teamplayer og være leder for ledere. Er det dig? 

Vi søger en Uddannelseschef, som mere konkret også har:  

  • evnen til at tale med alle - og få andre til at tale sammen
  • handlekraft, delegeringsevne og god retningssans
  • overblik og mod til at slippe kontrollen og give plads

Uddannelseschefens primære opgaver er EUX, Social- og Sundhedshjælperuddannelsen, Social- og Sundhedsassistentuddannelsen. Vi har i dag EUX på vores skole i Herning, men ønsker at udvide vores tilbud til at det også indbefatter de nordlige kommuner på vores skole i Holstebro. 

Du får ansvaret for to dedikerede og dygtige afdelingsledere i henholdsvis Herning og Holstebro. De er henholdsvis ledere for Social-og Sundhedsuddannelserne (EUX, SSH, SSA) og i Holstebro er afdelingslederen leder for alle uddannelser (GF, EUX, PA, SSH, SSA).  I hvert område er der tilknyttet ca. 25 undervisere inkl. skemaplanlæggere. Afdelingslederne og resten af ledelsen glæder sig til løbende sparring og dialog om både retning og rammer - og som får os til at lykkes endnu bedre med vores vigtige opgave: at danne og uddanne til velfærdsområdet.  

Vi ser ledelse som noget vi skaber i fællesskab. Og vi ønsker en ledelseskollega som tør gøre op med traditionel hierarkisk tænkning og tør distribuere ledelse og sætte andre i spil.   Derudover er vi på skolen optagede af, at lykkes som en helhed og derfor er det nødvendigt, at du er i stand til at tænke organisation. 

Vi har en strategi 2025 som du også skal kunne se dig selv i.  

Den har overskriften?   ’Indtryk, aftryk og fællesskaber’ https://www.sosumv.dk/om-skolen/strategi/, og angiver retning, både til hvad vi vil med eleverne, vores omverden og hinanden. Vi er allerede i fuld gang – bl.a. med at skabe nye skoletraditioner, som fællesskaberne kan vokse omkring, samt styrke båndene til vores omverden, så vi kan lykkes sammen. 

Vores elever og kursister skal løfte en stor opgave, og vi skal skabe den skole, der gør, at de lykkes i deres roller som social- og sundhedshjælpere (SSH), social- og sundhedsassistenter (SSA) og pædagogiske assistenter (PA) 

Du bliver sammen med Uddannelseschefen for Rekruttering, gennemførsel og efter- og videreuddannelse, GF, PA en del af direktionen sammen med direktøren og økonomi- og administrationschefen, hvor du vil skulle tage et stort strategisk medansvar, både i forhold til skolen, vores mange samarbejdsflader og i samarbejdet med bestyrelsen. Måske har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund. Måske er du allerede en del af erhvervsskoleområdet, eller har job i en kommune eller i Regionen. Du har helt sikkert ledelseserfaring og meget gerne en relevant lederuddannelse.  

På skolen er der ansat godt 150 medarbejdere, der hver dag bidrager til et levende, dynamisk og mangfoldigt uddannelsesmiljø, som giver vores elever gode rammer for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt. 

Vi ved godt, at man ikke altid kan få det hele. Derfor er det vigtigste for os, at vi er det helt rigtige match for dig. Så tænk over, om du har lyst til at folde dine erfaringer og ambitioner ud hos os! 

Vi glæder os til at læse din ansøgning og til at møde dig!  Du bedes søge via skolens hjemmeside: http://www.sosuherning.dk/om-skolen/job/ledige-stillinger/

Ansættelse: 1. februar 2024 eller snarest 

Ansøgningsfrist fredag 15. december 2023 kl. 12.00 via linket  

Første samtale bliver tirsdag 19. december 2023 (formiddag), mens anden samtalerunde gennemføres torsdag d. 21. december 2023. 

For yderligere information om stillingen, kontakt direktør Inge Dolmer telefon 25192401/mail indo@sosumv.dk eller Uddannelseschef Dorte Engsig telefon 25192423/ mail doen@sosumv.dk  

Løn og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Afhængig af dine kvalifikationer kan du forvente et lønniveau på mellem kr.700.000,- og kr.720.000, - inkl. pension med mulighed for resultatløn. 

Vi har skoler i både Herning og Holstebro, så du skal derfor forvente, at du skal være på begge matrikler.  

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
SOCIAL-OG SUNDHEDSSKOLEN
Gullestrupvej 10
7400 Herning
Tlf
96272929
Kontaktperson
Inge Dolmer
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-12-2023
Udløber
15-12-2023
Kviknummer
LJA-85141728
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger
Beliggenhed