Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer til handicapområdet

Herning Kommune

Herning, Vestjylland

Indrykket
18-06-2021

Del dette job

Kontakt
Herning Kommune
Torvet 5
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontakt
 
Tlf
-
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-06-2021
Udløber
17-08-2021
Kviknummer
LJA-82273943
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialvæsen, Sundhed

Søger du

  • et givende arbejde, hvor du gør en forskel for børn, unge eller voksne med særlige behov?
  • spændende arbejdsdage med afvekslende opgaver?
  • gode erfaringer og relevant viden til CV’et?
  • dedikerede og engagerede kollegaer, som vægter et godt kollegaskab?

Hvis ja, så er du måske vores nye tilkaldevikar!

Vi er Handicapområdet i Herning Kommune, og vi søger tilkaldevikarer i dag-, aften- og nattetimer til flere af vores botilbud. På vores botilbud lever børn, unge og voksne, som i en kortere eller længere periode af deres liv har brug for specialiseret hjælp og støtte til at klare deres hverdag.

Arbejdet som vikar er fleksibelt, og kan sagtens passes samtidigt med, at du studerer, har andet deltidsarbejde, dyrker meget idræt – eller noget helt andet, som også er vigtigt i dit liv.

Vores botilbud, som aktuelt søger nye kollegaer, er Lindekollegiet, Rosenholm, Tjørringhus, Agerbo, Tietgensgade og Aulum. Vi har brug for vikarer, der kan arbejde både i hverdage og weekender. På sigt kan der være mulighed for fastansættelse. Se lidt mere om de enkelte afdelinger nedenfor.

Vores beboere er ligesom andre mennesker meget forskellige hvilket betyder, at behovene for hjælp og støtte også er forskellige. Vi har f.eks. beboere, som er kørestolsbrugere, og som har brug for hjælp til praktiske gøremål og personlig pleje. Vi har beboere, der er mere selvhjulpne, men skal guides i forhold til selv at kunne klare praktiske gøremål og personlig pleje. Nogle vil også have brug for motivation og støtte i forhold til at kunne indgå i sociale sammenhænge og aktiviteter med andre.

Det vigtigste for at trives og lykkes i jobbet er, at du er interesseret i området, har gåpåmod og har lyst til at være en vigtig hjælper i andres liv.

Derudover er det en fordel, at
  • du er stabil og møder op til det arbejde, der er aftalt
  • du bevarer roen i pressede situationer
  • du handler selvstændigt i opgaver, hvor du er alene med beboerne
  • du kan varetage omsorgs- og plejeopgaver
  • du både kan være professionel og empatisk i mødet med beboerne
  • du ikke er bange for at kontakte en kollega / leder, hvis der er noget, du er usikker på.

Vi sørger naturligvis for, at vores nye medarbejdere bliver klædt godt på, så alle kan være trygge i samarbejdet.

Er du interesseret, så tilmed dig vores vikarbank og få besked, når vi søger én som dig.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christina Nielsen på e-mail: hopcn@herning.dk / telefon 20 63 56 54 eller Henriette Engsig på e-mail: hchhe@herning.dk / telefon 40 23 67 48.

Info om vores botilbud

Rosenholm
Målgruppe:
Voksne over 18 år med udviklingshæmning eller med multiple funktionsnedsættelser. Nogle beboere har en psykiatrisk diagnose eller autisme som tillægsdiagnose.

Arbejdsopgaver(eksempler):
Du skal hjælpe og støtte vores beboere, så de kan klare deres hverdag bedst muligt personligt, praktisk og socialt. Dine opgaver kan f.eks. være at motivere til og hjælpe med at komme ud af sengen, med at komme i bad, med post, med indkøb, lettere rengøring, og at tage initiativ til og deltage i forskellige aktiviteter og sociale fællesskaber.

Hjemmeside: https://rosenholm.herning.dk/

Tjørringhus
Målgruppe:
Børn og unge i alderen 0-18 år med multiple funktionsnedsættelser, som kan have udfordringer med spasticitet, epilepsi samt hjerneskader.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal hjælpe og støtte vores børn og unge i alle de opgaver, der hører dagligdagen til. Vores beboere har et stort behov for hjælp og støtte til alle praktiske opgaver. Udover det praktiske er dine opgaver også at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og sociale fællesskaber. Det kan være alt fra biograftur til puslespil med mere.

Hjemmeside: https://dfh.herning.dk/

Agerbo
Målgruppe:
Børn og unge i alderen 5-18 år med personligheds- og tilknytningsforstyrrelser f.eks. autisme og ADHD.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal motivere og guide vores børn og unge i mange af dagligdagens gøremål. Vores beboere har brug for tydelige voksne, der kan skabe struktur forudsigelighed i hverdagen med særligt tilrettelagt støttesystemer.

Lindekollegiet
Målgruppe:
Vores målgruppe er unge i alderen 18-30 år med udviklingshæmning og med eventuelle tillægsdiagnoser som en psykiatrisk diagnose. Det er unge, som har brug for stabile og trygge rammer. De unge er en del af et bofællesskab med aktiv deltagelse i daglige gøremål som indkøb, madlavning og rengøring.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal støtte den unge i at færdes i nærmiljøet, at hjælpe med praktiske ting, at sørge for at der bliver lavet aftensmad i botilbuddet, at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og at motivere og støtte til personlig pleje.

Aulum
Målgruppe:
Voksne over 18 år med udviklingshæmning og med eventuelle tillægsdiagnoser som en psykiatrisk diagnose.
Målgruppen er en del af et bofællesskab med aktiv deltagelse i daglige gøremål som indkøb, madlavning og rengøring.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal støtte vores beboere i at færdes i nærmiljøet, at hjælpe med praktiske ting, at sørge for at der bliver lavet aftensmad i botilbuddet, at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og at motivere og støtte til personlig pleje.

Tietgensgade
Målgruppe:
Voksne over 18 år med udviklingshæmning. Målgruppen er en del af et bofællesskab med aktiv deltagelse i daglige gøremål som indkøb, madlavning og rengøring.

Arbejdsopgaver (eksempler):
Du skal støtte vores beboere i at færdes i nærmiljøet, at hjælpe med praktiske ting, at sørge for at der bliver lavet aftensmad i botilbuddet, at tage initiativ til og deltage i aktiviteter og at motivere og støtte til personlig pleje.

Tilmeld dig vikarbanken

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Herning Kommune
Torvet 5
7400 Herning
Tlf
96282828
Kontaktperson
 
Tlf
-
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
18-06-2021
Udløber
17-08-2021
Kviknummer
LJA-82273943
Jobtype
Deltid
Fag
Socialvæsen, Sundhed
Beliggenhed