Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikarer til registrering og kvalitetssikring af transporter - Gældsstyrelsen i Ringkøbing

Skatteforvaltningen, Ringkøbing, Ribovej

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
29-10-2019

Del dette job

Kontakt
Skatteforvaltningen, Ringkøbing, Ribovej
Ribovej 5
6950 Ringkøbing
Tlf
72383521
Kontakt
 
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76898315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig

Trives du med rutineprægede opgaver, hvor grundlaget er bogholderi og tal med tilknyttet skriftlig sagsbehandling og hvor kvalitet og effektivitet er i højsædet? Så er det dig, vi søger som vikar til transportopgaven i Gældsstyrelsen.

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor samfundsmæssig betydning, og hvor du sammen med kompetente kolleger og ledere bidrager til at opretholde retssikkerheden og den danske velfærdsmodel.

Vi søger 15 medarbejdere til en række tidsbegrænsede stillinger fra perioden fra 6. januar 2020 til den 31. maj 2020.

Dine arbejdsopgaver
Du vil komme til at hjælpe os igennem en periode med ekstraordinært mange opgaver inden for registrering og kvalitetssikring af transporter, som bl.a. omhandler udbetaling af overskydende skat til tredjemand. Læs mere om transporter her.

Opgaverne er af rutinepræget karakter og du skal derfor kunne trives i en hverdag med mange ensartede opgaver, hvor det er vigtigt at fastholde høj kvalitet gennem hver enkelt opgave.

Som person skal du kunne håndtere og servicere Gældsstyrelsens kunder ansvarsfuldt og korrekt. Det er derfor afgørende, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

Trives med rutineopgaver og holder høj kvalitet
Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dit arbejde, og at du trives med klart definerede og ensartede opgaver, der skal løses med fokus på kvalitet og fejlfrihed. Du skal have en god talforståelse og et godt greb om anvendelsen af IT og har forståelse for processuelle regler og lovgrundlag, fx forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være:

  • Kontorassistent
  • Økonomimedarbejder
  • Anden relevant uddannelse indenfor f.eks. økonomi eller forvaltning


Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur af holdånd, faglig stolthed og ansvarsfølelse – DNA’et i Gældsstyrelsen. Vi har en team-performancekultur, hvor vi løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden – både i egne teams og på tværs af organisationen.

Vi kan tilbyde:

  • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse
  • Et godt fagligt og socialt miljø


Vil du vide mere om Gældsstyrelsen – så se vores værdifilm.

Om din kommende arbejdsplads i Gældsstyrelsen
Opgaven omkring registrering og kvalitetssikring af transporter er forankret i en af de fire Pengestrømsenheder i Driftscenter Ringkøbing. Vi arbejder tæt sammen, og vi løfter opgaverne i fællesskab. Vi er kendt for at sætte arbejdsglæde og trivsel i højsæde, og vi prioriterer det sociale samvær med hinanden.

Ansøgning og yderligere oplysninger
Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest den 12. november 2019 kl. 12.00.

Har du spørgsmål vedrørende:

  • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lars Nykjær på 22 60 92 66.
  • Rekrutteringsprocessen, løn mv. er du velkommen til at kontakte rekrutteringspartner Karen Bendix Holm på 7237 2591.


Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den gældende HK-overenskomst. Ansættelsen og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

I Gældsstyrelsen foretager vi som en del af ansættelsesprocessen restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Ribovej 5 i Ringkøbing. Ansættelse pr. 6. januar 2020.

Hvis ikke du bor i Ringkøbing-Skjern Kommune og gerne vil vide mere om f.eks. skoler, lokalmiljø, boligmuligheder mv. kan du kontakte bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl. Bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl kan kontaktes på mobil: 2060 1558 eller dorthe.frydendahl@rksk.dk og du kan læse mere om området på www.flytmodvest.dk

Ansættelsesproces
Vi forventer løbende at afholde samtaler i uge 46 og primo uge 47.

Gældsstyrelsen – din nye arbejdsplads
’Vi hjælper borgere og virksomheder med at betale deres gæld til det offentlige’

Gældsstyrelsens mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår. Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor.

Læs mere om Gældsstyrelsen på www.gaeldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Ringkøbing, Ribovej
Ribovej 5
6950 Ringkøbing
Tlf
72383521
Kontaktperson
 
Adresse
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-10-2019
Udløber
12-11-2019
Kviknummer
LJA-76898315
Jobtype
Fuldtid
Fag
Kontor og administration, Økonomi, Jura og retsvæsen, Offentlig
Beliggenhed