Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKAREN.DK søger en stærk teknisk lagermedarbejder med gode administrative kundskaber til et spændende Try & Hire forløb til virksomhed i Herning

VKAREN.DK - Fredericia

Herning, Vestjylland

Indrykket
27-11-2023

Del dette job

Kontakt
VKAREN.DK - Fredericia
Vesterbrogade 15
7400 Herning
Tlf
70152011
Kontakt
Anne Gøtke
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2023
Udløber
27-12-2023
Kviknummer
LJA-85129595
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige stillinger

Trives du med lagerarbejde og administrative opgaver, har du teknisk snilde og reservedelskendskab indenfor vindmøllebranchen? Møder du på arbejde med en positiv indstilling, og er du til at regne med? Så er det måske dig vi søger!

Om Jobbet:

VKAREN.DK søger en dygtig og pålidelig lagermedarbejder til en virksomhed i Herning. Som lagermedarbejder vil dine primære opgaver omfatte indkøb af reservedele til emner indenfor vindmøllebranchen, varemodtagelse, truckkørsel, bestilling af transport samt andre forefaldende lageropgaver. Du vil arbejde i et dynamisk miljø, hvor dine opgaver vil være en kombination af traditionelt lagerarbejde og administrative opgaver.

Vi forventer:

Vi forventer, at du har reservekendskab indenfor vindmøllebranchen, at du kan tale og skrive flydende på dansk og engelsk på B-niveau. Det er vigtigt, at du er fortrolig med Excel og IT-systemer, da noget af dit arbejde vil være foran computeren. Det er et krav, at du har truckcertifikat og kan fremvise en straffeattest. Hvis du har kran D er det en fordel, ellers skal du have mod på at tage det på sigt.

Din Profil:

Vi søger en dedikeret medarbejder, der har evnen til at bevare et højt arbejdstempo og en skarp sans for vindmøllereservedele. Selvom erfaring fra en lignende stilling er en fordel, er det ikke et krav. Det vigtigste er, at du har en positiv indstilling, er fleksibel og villig til at lære og udvikle dig i rollen. Det er vigtigt at du trives lige så godt foran computeren, som du gør på en truck og kan se fordelen i et job der kombinerer de to ting.

Vi tilbyder:

Et Try & Hire forløb i en veletableret virksomhed, hvor der er et dynamisk og samarbejdsorienteret miljø. Der er god mulighed for personlig og faglig udvikling og der er forberedt et oplæringsforløb. I virksomheden er der et godt kollegaskab og en uformel omgangstone.

Ansøgning:

Har overstående fanget din interesse, og har du den rette erfaring, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV på jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Lagermedarbejder Herning”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Anne Gøtke på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Vi kalder løbende til samtaler og ansættelse kan finde sted, før ansøgningsfristen udløber.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
VKAREN.DK - Fredericia
Vesterbrogade 15
7400 Herning
Tlf
70152011
Kontaktperson
Anne Gøtke
Adresse
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2023
Udløber
27-12-2023
Kviknummer
LJA-85129595
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige stillinger
Beliggenhed