Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Web coordinator

Advicer A/S

Indrykket
17-11-2021

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Louise Pallesen
Tlf
96262584
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
330903697
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Marketing, Media, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Web-designer
Web-koordinator
Webassistent
Webgrafiker
Sprog
Dansk Læse/ tale

ADVICER SØGER

Web coordinator

Vi er i rivende vækst, og søger derfor en Web coordinator med potentiale til at blive Web manager, til opstart hurtigst muligt til vores webafdeling.

Din profil

Som Web coordinator hos ADVICER bliver du en del af vores webafdeling, hvor du i tæt samarbejde med resten af webholdet, får ansvaret for, at vores kunder får leveret en optimeret hjemmeside, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og behov, vores kunder har.

Du skal kunne koordinere og administrere digitale udviklingsprojekter, og derfor være opdateret på de nyeste trends i den digitale verden for at levere de bedst mulige løsninger. Dette kan være alt fra implementering af Google Tag Manager i afdelingen, til udvikling af digitale interne projekter.

Tilmed forventer vi også, at du kan tage arbejdshandskerne på og assistere med at programmere samt løse eventuelle digitale udfordringer.

Da du skal arbejde tæt sammen med resten af vores webafdeling, skal du være en holdspiller, som er vant til at have mange projekter i gang på samme tid.

Dette medfører ansvarsområder som:

 • Vedligeholdelse og udvikling af vores WordPress løsninger

 • Vedligeholdelse og administration af hostingudbyder/servermiljø

 • Opsætning og support af vores kunders webløsninger samt mailløsninger

 • Integration/implementering af diverse tredjepartsløsninger

 • Effektivisering af arbejdsgange og processer i webafdelingen, så sammenspillet mellem alle aspekter i webafdelingen fortsat er efterlevelsesværdig og up to date.

Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter:

 • Du skal være ekspert WordPress

 • Solid erfaring med HTML/CSS

 • Indgående kendskab til PHP

 • Du har erfaring med at begå dig i et servermiljø

 • Du har erfaring med proceshåndtering og har kendskab til de arbejdsgange, som udfolder sig ifm. udvikling af hjemmesider.

 • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet og du er god til at administrere din tid og overholde deadlines

 • Du er en positiv og engageret person, der nyder at samarbejde med dine kolleger.

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og grafisk produktion. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg gennem samarbejde internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.

Arbejdssted: Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Production Louise Pallesen 96 26 25 84 eller Administrerende direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61.

Ansøgning

Vedlagt CV og ansøgning sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Louise Pallesen
Tlf
96262584
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
17-11-2021
Udløber
16-01-2022
Kviknummer
330903697
Jobtype
Fuldtid
Fag
Marketing, Media, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Web-designer
Web-koordinator
Webassistent
Webgrafiker
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed