Gem annonce

Web coordinator

Advicer A/S

Indrykket
31-03-2022

Del dette job

Kontakt
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontakt
Louise Pallesen
Tlf
96262584
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-03-2022
Udløber
30-05-2022
Kviknummer
331084680
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Webassistent
Webgrafiker
Web Assistant
Web Designer
Sprog
Dansk Læse/ tale

ADVICER SØGER

Web coordinator

Vi er i rivende vækst, og søger derfor en Web coordinator til en tidsbegrænset stilling, med mulighed for fastansættelse. Som Web coordinator hos Advicer bliver du en del af vores webafdeling, hvor du i tæt samarbejde med resten af webholdet, får ansvaret for, at vores kunder får leveret en optimeret hjemmeside, som er tidssvarende og imødekommer de ønsker og behov, vores kunder har.

Din profil

Som Web coordinator bliver du tovholder for dine egne hjemmeside-projekter, hvor du skal kunne koordinere og administrere hjemmesider fra opstart til live af hjemmesiden. Tovholder rollen indebærer, at du er utrolig serviceminded, og tager kunden med i hele processen. Med dit webkendskab skal du optimere kundernes nye hjemmesider, og give kunderne sparring ud fra deres ønsker og behov.

Du vil blive en del af et webteam, som arbejder med udvikling af hjemmesider og andre digitale udviklingsopgaver, hvor sparring er en stor del af hverdagen. Det er derfor vigtig at du både er en holdspiller, og er tryg i at arbejder selvstændigt.

Vi forventer, at du kan nikke genkendende til flere af

følgende punkter:

 • Du skal have et godt øje for hjemmeside designs.

 • Du skal kunne møde kunderne i deres situation, og yde en professionel service som skaber tryghed gennem hele processen.

 • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet, og du er god til at administrere din tid og overholde deadlines.

 • Du er erfaren i WordPress og digital brugervenlighed.

   

  Advicer og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

  Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store. Hos Advicer bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og grafisk produktion. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende. Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg gennem samarbejde internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.

  Arbejdssted:  Østergade 21, 7400 Herning.

  Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Production Louise Pallesen på telefon 96 26 25 84 eller på louise@advicer.dk.

  Ansøgning

  CV samt ansøgning sendes pr. mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk . Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

  Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

  Mediehuset Herning Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation
Advicer A/S
Østergade 21
7400 Herning
Tlf
96263761
Kontaktperson
Louise Pallesen
Tlf
96262584
Adresse
Østergade 21
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet
31-03-2022
Udløber
30-05-2022
Kviknummer
331084680
Jobtype
Fuldtid
Fag
IT, Salg & Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Webassistent
Webgrafiker
Web Assistant
Web Designer
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce